Professionele citruspers

Verwen uw gasten met vers geperst sap bij het ontbijt! Een professionele citruspers is handig in gebruik, eenvoudig schoon te maken en te bedienen. HorecaRama biedt verschillende professionele citruspersen die u kunt bestellen via de webshop. Een professionele hand citruspers kan een uitkomst zijn als u af en toe gebruik wilt maken van een citruspers. Een elektrische citruspers is geschikt voor horecabedrijven die veelvuldig gebruik willen maken van een professionele citruspers. Een automatische citruspers staat garant voor vers geperst sap voor grootverbruikers.

Soorten elektrische professionele citruspers

Een elektrische citruspers bij HorecaRama is gemaakt van aluminium, van roestvrijstaal of is verchroomd. Een elektrische citruspers begint te draaien op het moment dat de sinaasappel op de perskegel wordt geduwd. Sommige uitvoeringen hebben een hefboomklep waarmee de sinaasappel op de perskegel wordt geduwd. Met dit systeem professionele citruspers houdt u de handen schoon. Om de perskegel bevindt zich een zeef waardoor pulp wordt tegengehouden en alleen dun sap in de ondergelegen beker stroomt. De bekers van de verschillende elektrische professionele citruspersen bij HorecaRama zijn van kunststof of van glas.

Is een professionele automatische citruspers iets voor u

Heeft u continue grote hoeveelheden geperst sap nodig dan is een professionele automatische citruspers misschien iets voor u. De automatische pers is geschikt voor bars, restaurants en hotels en perst ca. 1200 sinaasappels per uur! Via het tapje aan de onderzijde van de citruspers tapt u gemakkelijk vers sap. Deze professionele citruspers is gemakkelijk te reinigen met behulp van de meegeleverde hogedruk spuit.

HorecaRama voor uw professionele citruspers

Welke citruspers u ook kiest, de handpers, de automatische pers of een elektrische professionele citruspers, u bestelt uw citruspers eenvoudig bij HorecaRama. Ook voor andere bar apparatuur kunt u terecht bij HorecaRama, zoals een milkshake machine of professionele blender.

Lees meer