Oestermessen

Voor het openen van oesters wordt gebruik gemaakt van oestermessen. Zeker in de professionele horecakeuken zijn oestermessen nodig om zo snel en eenvoudig een groot aantal oesters te kunnen openen. HorecaRama heeft een groot assortiment keukenmessen waaronder ook professionele oestermessen. De oestermessen zijn ook verkrijgbaar van het gerenommeerde merk Wüsthof, in verschillende uitvoeringen.

Oestermessen

De oestermessen van HorecaRama

Kies bij HorecaRama voor een standaard oestermes of voor een oestermes van het merk Wüsthof, gemaakt van roestvrijstaal. De oestermessen zijn bij uitstek geschikt voor het eenvoudig openen van verse oesters en ook verkrijgbaar in het model French. Daarnaast is ook een oesterbreekapparaat verkrijgbaar. Met behulp van het handige tafelmodel van dit oesterbreekapparaat legt u de oester klem waarna deze kan worden geopend. Kijk naar het uitgebreide assortiment keukenmessen waaronder verschillende oestermessen van HorecaRama.

Oestermessen en andere professionele keukenmessen

In de professionele keuken zijn tal van verschillende professionele messen nodig: oestermessen maar ook kaasmessen, vleesmessen, aardappelmesjes en professionele koksmessen. Bij HorecaRama combineert u eenvoudig de aanschaf van uw oestermessen met alle andere soorten keukenmessen die u nodig heeft. Het aanbod professionele keukenmessen is bijzonder groot en naast de losse messen kunt u ook volledige messensets aanschaffen waaronder een professionele kokskoffer, een messenset in blok of in foedraal. Professioneel oestermes nodig? Ga naar HorecaRama.

Oestermessen en andere keukenbenodigdheden

Naast professionele messen heeft u in uw keuken allerlei andere keukenapparatuur en accessoires nodig. Oestermessen maar ook kreeftentangen, gastronormbakken en professionele patisseriemessen. Voor elk gerecht vindt u bij HorecaRama de benodigde apparatuur en accessoires, zowel voor uw keuken als voor uw tafel: opbergrekken, serveerwagens of kaarsenstandaards. Ga voor oestermessen, zowel voor aan tafel als voor de professionele keuken naar HorecaRama, uw horecaspecialist.