Schepijs bewaarkast

Met een Schepijs bewaarkast kunt u uw heerlijke schepijs op een manier bewaren zodat de kwaliteit niet verloren gaat. Het ijs kan hier bijvoorbeeld in de nacht of na sluitingstijd bewaard worden, zodat het de volgende dag weer gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk om de voorraad te bewaren. De bewaarkasten voor schepijs zijn ontworpen zodat de meest gebruikte 5 liter bakken er eenvoudig in kunnen worden opgeslagen. Bekijk hier alle verschillende modellen

Schepijs bewaarkast

Schepijs bewaarkast voor de horeca

Met een schepijs bewaarkast voor de horeca kunt u eenvoudig uw heerlijkste smaken schepijs bewaren, zonder verlies van de kwaliteit. De schepijs bewaarkasten hebben een hoogwaardig koelsysteem en garanderen een optimale verdeling van de kou door de gehele ruimte. Een bewaarkast voor schepijs is ideaal voor horecagelegenheden die veel schepijs verkopen en behoefte hebben aan het opslaan van ijs dat bijvoorbeeld nog niet is verkocht. Het ijs kan aan het einde van de dag uit de ijsvitrine worden gehaald en rechtstreeks in de bewaarkast worden geplaatst. De vaak gebruikte ijsbakken met een inhoud van 5 liter kunnen in de meeste gevallen direct in de bewaarkast worden geplaatst. Er zijn stevige roosters aanwezig waar de bakken op kunnen. 

Schepijs bewaarkasten van HorecaRama

Onze schepijs bewaarkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verschillende kwaliteitsklassen. In de kleinste kasten passen 40 ijsbakken met een inhoud van 5 liter. De grootste versies kunnen maar liefst 66 5 liter bakken opslaan! Deze kasten zijn ideaal voor bijvoorbeeld ijssalons, die na sluitingstijd het ijs uit de vitrine halen en ergens willen bewaren. Het is uiteraard ook mogelijk om de voorraad ijsbakken in de bewaarkast te bewaren, zodat deze snel gepakt kunnen worden wanneer het ijs in de schepijsvitrine op is. Sommige van onze schepijs bewaarkasten zijn voorzien van wielen. Deze kasten kunnen eenvoudig verplaatst worden voor bijvoorbeeld het schoonmaken. De bewaarkasten uit ons assortiment zijn voorzien van stevige roosters. Naar wens zijn er eventueel extra roosters verkrijgbaar zodat u nog meer bakken op kunt slaan. 

Naast de bewaarkasten voor ijs, hebben wij ook een enorm assortiment Horeca vrieskasten. Deze vrieskasten zijn ideaal voor het bewaren van producten.

IJsvitrines

Naast de schepijs bewaarkasten op deze pagina, hebben wij ook een groot assortiment ijsvitrines. Deze vitrines zijn verdeeld in twee verschillende soorten. Namelijk Tafelmodel ijsvitrines en Staande ijsvitrines. Deze vitrines zijn ideaal voor heel veel verschillende horecagelegenheden, variërend van ijssalons tot cafetaria's en van restaurants tot kantines. Er zijn grote vitrines waar heel veel bakken schepijs in gepresenteerd kunnen worden, maar ook kleine modellen voor bijvoorbeeld het presenteren van 3 of 5 smaken schepijs. 

Bent u op zoek naar een bepaald product of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!