Koude dranken dispenser

Verfrissende koude dranken zoals sinaasappelsap, smoothies, limonade of melk serveert u makkelijk aan uw gasten met de koude dranken dispensers van HorecaRama. In uw restaurant of hotel en zelfs in de sportkantine willen uw gasten graag genieten van een koud drankje, hiervoor bieden wij een groot aantal drankdispensers geschikt voor diverse koude dranken waarmee klanten zichzelf kunnen bedienen. Ons assortiment drankendispensers beschikt over allerlei soorten en maten van klein tot groot.

Koude dranken dispenser

 

Wat is een koude dranken dispenser?

Een koude dranken dispenser wordt in de horeca gebruikt om uw gasten eenvoudig een fris gekoeld drankje aan te bieden. De eenvoudige modellen bestaan simpelweg uit een reservoir met kraan en zorgt via de isolatie dat de drank gekoeld blijft. Voeg hier in een speciale cilinder ijsblokjes aan toe om de drank extra koud te serveren. Koude drankjes zijn makkelijk te tappen met de anti-lek kraantjes.

De elektrische koude drankendispensers zijn voorzien van een koelsysteem zodat uw product constant koel blijft. Deze modellen beschikken over een aan/uit knop, een thermostaat en een roerwerk dat uw drankjes vers houdt. Koude dranken dispensers zijn beschikbaar met 1, 2 of 3 reservoirs zodat uw gasten kunnen kiezen uit diverse smaken.

 

Koude dranken dispenser kopen voor de horeca

Dispensers voor koude dranken zijn geschikt voor uiteenlopende horecaondernemingen. Van lunchrooms tot catering voor grote evenementen, ons aanbod heeft modellen met een capaciteit van 3 tot 40 liter. Naast de standaard koude drankdispensers kunt u ook een tafel biertap kopen. Hiermee kunnen uw gasten aan tafel zelf hun eigen bier tappen. Laat een tafel een eigen tap bestellen met 3 of 5 liter bier voor een unieke ervaring in uw kroeg of café. In de zomer genieten mensen ook graag van een slush puppy gemaakt met een slush puppy machine. Vergelijk verschillende merken of neem contact met op met onze specialisten van HorecaRama voor advies.

 

Koude drankendispensers en accessoires

Voor het koelen van dranken hebben wij naast koude drank dispensers ook een uitgebreid assortiment aan ander horeca apparatuur. Heeft u ook ijsblokjes nodig voor uw drankdispenser? Dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod van ijs- en waterdispensers maar ook ijsblokjesmachines in diverse uitvoeringen. Voor het maken van koude smoothies kunt u een ijscrusher aanschaffen, extra lekker met vermalen ijs.

Alles voor het inrichten van uw buffet. Maak voor het ontbijtbuffet uw verse sap of smoothies met een professionele sapcentrifuge, blender of citruspers. Serveer uw versnaperingen uit met passende glazen van bekende merken uit ons assortiment.