Wandkoeling

Wandkoeling is een koelvitrine, speciaal om tegen een wand te zetten. Heeft een vitrine aan alle zijden glas, wandkoeling is voorzien van een dichte achterwand en is aan de voorzijde open. In de wandkoeling kunt u dranken en snacks aantrekkelijk etaleren zodat uw gasten zien wat ze bij u kunnen kopen. Heerlijke gekoelde dranken, broodjes of gebak, alles staat overzichtelijk en gekoeld voor het grijpen. U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende soorten wandkoeling van gerenommeerde merken. U bent dan ook zeker van kwaliteit en duurzaamheid en van een prima uitstraling. Alle koelingsapparatuur van HorecaRama is geschikt voor professioneel gebruik in hotel en restaurant.

Wandkoeling

Wandkoeling modellen

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen wandkoeling. Er zijn smalle en brede uitvoeringen, grote en kleinere met verschillende inhoudsmaten. Omdat de voorzijde open is, nodigt een wandkoeling uit tot het uitnemen van de aangeboden producten. De wandkoeling is doorgaans voorzien van LED verlichting en van de benodigde roosters. Bij HorecaRama schaft u geheel naar keuze een zeer compleet product aan. Wandkoeling van hoge kwaliteit met een goede uitstraling. De wandkoeling is beschikbaar met een rechte voorzijde of gebogen voorzijde.

Wandkoeling voor hotel en restaurant

Wilt u uw gasten doorlopend gekoelde dranken en snacks aanbieden dan is een wandkoeling een grote uitkomst. De wandkoeling zorgt voor een constante temperatuur tussen de 3 en 8 graden zodat uw producten op de gewenste temperatuur blijven. Sommige modellen in het assortiment van HorecaRama zijn uitgerust met een verduister gordijn zodat u de wandkoeling buiten de openingstijden kunt afsluiten. Wilt u de wandkoeling eenvoudig kunnen verplaatsen dan zijn er verschillende modellen verkrijgbaar die zijn voorzien van wielen.

Wandkoeling en andere koelapparatuur

Wat u ook zoekt op het gebied van koeling, bij HorecaRama vindt u wat u nodig heeft. Wandkoeling en andere koelvitrines zoals een gebaksvitrine, een staande koelvitrine of een tafelmodel. Ook voor koelkasten en vriezers vindt u een ruime keus. Wilt u wandkoeling aanschaffen kijk dan eens naar het ruime assortiment van HorecaRama.