Horeca bekers en kopjes

In een horecabedrijf zijn veel bekers en kopjes en schoteltjes nodig. U wilt voortdurend een schone voorraad bekers en kopjes hebben om uw gasten snel te kunnen bedienen en daarom zult u ook een flink aantal bekers en kopjes willen aanschaffen. HorecaRama biedt al uw horecabenodigdheden inclusief horeca bekers en kopjes. Ook voor andere onderdelen van uw servies kunt u terecht bij HorecaRama, van borden tot presentatieservies en salade servies.

Horeca bekers en kopjes

Verschillende horeca bekers en kopjes bij HorecaRama

Naast het serviesgoed van bijvoorbeeld aardewerk wordt ook servies van melamine veel gebruikt. Bij HorecaRama vindt u dan ook kopjes en bekers gemaakt van melamine. De Waca melamine producten staan garant voor optimale breukbestendigheid, ze zijn licht van gewicht, hebben een hard oppervlak en zijn geluidsarm en vaatwasbestendig. Kortom, ideaal voor uw horecaonderneming. Zeker als uw gasten rondlopen, zoals bij een buffet of barbecue, is het gebruik van melamine kopjes en bekers aan te bevelen. De onderdelen zijn los verkrijgbaar zodat u een voor u optimale verhouding schoteltjes, kopjes en bekers kunt samenstellen.

Horeca bekers en kopjes en ander serviesgoed

Bij HorecaRama vindt u een groot aanbod aan serviesgoed, dat u prima op elkaar kunt afstemmen. Veel onderdelen van uw servies zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, ook in melamine. De servies series zijn zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Ook voor al uw bijzondere servies onderdelen kunt u terecht bij HorecaRama: schalen, kommen, soepkommen, eierdopjes maar ook bijvoorbeeld voor servies in leisteen look. De inhoud van de kopjes is 20 cl, en mokken zijn verkrijgbaar met een inhoud van 20, 28 of 40 cl.

Horeca bekers en kopjes combineren met bestek

Als u besluit tot aanschaf van melamine horeca bekers en kopjes kunt u ook eens kijken naar onze andere producten van melamine. Er is een volledige besteklijn van melamine met niet alleen messen, vorken en lepels maar ook een buigzame spatel, soeplepels of een saladelepel. Informeer u uitgebreid over de horecaproducten van HorecaRama als u horeca kopjes en bekers wilt aanschaffen zodat u geheel naar wens uw inrichting kunt samenstellen.