Groente en fruit mes

Voor het schoonmaken en snijden van groente en fruit heeft u in de professionele keuken allerlei speciale artikelen nodig. Groentesnijders, boren, hakkers en een vergiet. U vindt bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor het professioneel bewerken van groente en fruit. Het aanbod groentesnijders en andere benodigdheden is gevarieerd en ruim zodat u altijd vindt wat u nodig heeft. Kijk eens in de webshop en ontdek het uitgebreide aanbod van HorecaRama.

Groente en fruit mes

De groentesnijders en fruitmessen van HorecaRama

Er zijn groente en fruit messen voor allerlei verschillende toepassingen: een tomatenmesje, een tomatenboor, uiensnijder, groentesnijder of een groenterasp. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit alle mogelijkheden die u vindt bij de afdeling groentesnijders van HorecaRama. Andere voorbeelden zijn de tomatensnijder gemaakt van roestvrijstaal, ook geschikt voor het snijden van citroenen, kiwi’s en ander fruit. Met behulp van deze groentesnijder snijdt u mooie gelijkmatige plakjes fruit of groente. Ga voor al uw groente en fruit messen en snijders naar HorecaRama.

Professionele groentesnijders, fruitmessen en slacentrifuge

Indien u veel of vaak groente en fruit wilt snijden dan kan de aanschaf van een elektrisch groentesnijder een uitkomst zijn. Kies bijvoorbeeld voor de aardappelschilmachine waarmee u elektrisch aardappels en appels kunt schillen, tot wel 4Kg tegelijk. Slacentrifuges behoren ook tot de benodigdheden in de professionele keuken. Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling groentesnijders diverse uitvoeringen van de slacentrifuge.

Groentesnijders en andere keukenmessen

In de professionele keuken heeft u allerlei verschillende professionele messen nodig om uw gerechten te bereiden: vleesmessen, broodmessen, aardappelmesjes en vismessen. Ga voor al uw groentesnijders en andere professionele messen en snijders naar HorecaRama, u vindt daar een groot aanbod keukenmessen waaronder groente en fruit messen.