Lyonnaiserpan

Een lyonnaiserpan is een veel gebruikte pan in de professionele keuken. De pan lijkt op een koekenpan of hapjespan, maar een horeca lyonnaiserpan kent voordelen die gewone koekenpannen niet hebben. Zo zijn de wanden van een lyonnaiserpan hoger dan die van een koekenpan maar lager dan de wanden van een hapjespan. Omdat de wanden vanaf de bodem een ronding hebben, kunnen bereide gerechten gemakkelijk uit de pan glijden. Lyonnaiserpannen hebben daarnaast een uitstekende bakkwaliteit en een antiaanbaklaag.

Lyonnaiserpan

De lyonnaiserpannen van HorecaRama

Het aanbod lyonnaiserpannen is bij HorecaRama bijzonder ruim omdat de lyonnaiserpan een favoriete en veelgebruikte pan is voor gebruik in de horeca. De lyonnaiserpan is rond, verschillend in grootte en verkrijgbaar voor alle warmtebronnen. Lyonnaiserpannen met sandwich bodem zijn geschikt voor alle verhittingsbronnen. Kies bijvoorbeeld voor de horeca lyonnaiserpan uit de vip3 serie. Deze pan is gemaakt van gietaluminium voorzien van antiaanbaklaag en heeft een koude greep. Een lyonnaiserpan met sandwichbodem is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 20 tot 28cm.

Veel verschillende lyonnaiserpannen bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u veel verschillende lyonnaiserpannen, veelal verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt uw keuken volledig naar smaak en behoefte inrichten. Lyonnaiserpannen van roestvrijstaal, van aluminium of van plaatstaal, in verzwaarde uitvoering of voorzien van een verhoogde steel. Er zijn ook lyonnaiserpannen verkrijgbaar voorzien van een excalibur teflon antiaanbaklaag. Welke lyonnaiserpan u ook zoekt, bij HorecaRama slaagt u gegarandeerd.

Lyonnaiserpannen en andere professionele pannen

Het aanbod horeca pannen is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid. Tal van kookpannen, koekenpannen, vispannen, serveerpannen en een brede keus uit lyonnaiserpannen. De lyonnaiserpan wordt veel gebruikt in de horecakeuken en veel pannen zijn voorzien van een ophangoog zodat u uw pannen binnen handbereik netjes kunt opruimen. Ook voor accessoires voor uw keuken zoals een ophangrek, ophangrekken, bakspanen en peper en zout stellen gaat u eveneens naar HorecaRama.