Gebaksvitrine

Een gebaksvitrine is een grote aanwinst voor hotel en restaurant. In een gebaksvitrine stalt u eenvoudig goed zichtbaar voor uw gasten de heerlijkste gebakjes, taarten en andere lekkernijen uit. Deze lekkernijen blijven langer houdbaar in een gekoelde gebaksvitrine. Bij HorecaRama heeft u een gevarieerde keuze uit verschillende modellen zodat u een gebaksvitrine kunt aanschaffen die past bij uw inrichting. Een rond of vierkant model, een draaibare gebaksvitrine in grote of kleinere uitvoeringen.

Gebaksvitrine

Gebaksvitrines bij HorecaRama

Kies uit veel verschillende modellen gebaksvitrine bij HorecaRama. De gebaksvitrines zijn van verschillende bekende merken zoals Saro en Polar zodat u zeker bent van kwaliteit en uitstraling. Zowel een ronde als een vierkante gebaksvitrine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit modellen met drie, vier of vijf etages. De vitrines zijn uitgevoerd met glasplaten of roosters en hebben een aantrekkelijke vormgeving. De inhoud van de gebaksvitrines loopt uiteen van 100 liter tot 400 liter.

Een mooie gebaksvitrine voor uw restaurant

In de gebaksvitrine stalt u appeltaart, slagroompunten en ander gebak uit, zodat uw gasten kunnen kiezen wat zij willen bestellen. Natuurlijk kunt u in de gebaksvitrine ook andere producten presenteren zoals kaas of wijn en hartige snacks. De gebaksvitrines zijn mooi uitgevoerd en voorzien van LED binnenverlichting en sommige modellen zijn draaibaar. Een gebaksvitrine van het bekende merk Catercool is voorzien van geventileerde koeling en geïsoleerd glas, LED verlichting en een schakelaar waarmee de temperatuur kan worden ingesteld.

Gebaksvitrine en andere koelingsapparatuur

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot aanbod koelapparatuur. Naast gebaksvitrines vindt u een ruime keus uit opzetvitrines en wandvitrines. Verder vindt u bij HorecaRama een grote keus uit koelkasten en vriezers, buffetkoeling en barkoeling, koelwerkbanken en allerlei accessoires op het gebied van koeling, bekijk ook eens ons andere modellen van de koelvitrine. Ook op het gebied van gebak vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft: van garde en beslagkom tot een mooie gebaksvitrine.

Vraag en antwoord over de gebaksvitrine

Waarvoor is een gebaksvitrine geschikt?

Een gebaksvitrine is ideaal voor het tentoonstellen van heerlijke taarten, gebak, vers fruit, kaasjes of bijvoorbeeld salades. Hierdoor springen de producten meteen in het oog bij uw gasten. Bovendien blijven uw heerlijke producten voor een langere tijd houdbaar in een gebaksvitrine.

Welke uitvoeringen van de gebaksvitrine zijn er?

Er zijn ronde en vierkante gebaksvitrines. Ook is er een gebaksvitrine met een geventileerde koeling, voorzien van geïsoleerd glas en mooie LED verlichting. Daarnaast heeft de vitrine 4 roterende roosters. Hierdoor draaien uw producten prachtig rond en worden ze aantrekkelijk tentoongesteld.