Elektrische friteuse 230 Volt

Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor een horeca friteuse met 230 Volt aansluiting. Nagenoeg iedere horecagelegenheid gebruikt wel eens een frituurpan en de friteuses op 230 Volt zijn de perfecte uitkomst voor gelegenheden waar frituren een serieuze bijkomstigheid is, maar niet de corebusiness is. Deze friteuses kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld porties frites, bitterballen, kroketten of een bittergarnituurtje.

Elektrische friteuse 230 Volt

Horeca friteuses met 230 Volt

Een horeca friteuse met een 230 volt aansluiting kunt u eenvoudig aansluiten door de stekker in het stopcontact te steken. Er is geen speciale aansluiting voor nodig zoals bij de zwaardere modellen op krachtstroom. De friteuses op 230 Volt zijn geschikt voor regelmatig, maar ook dagelijks gebruik. Frituurt u echt meerdere uren op een dag en grote (bevroren) porties per keer? Dan kunt u waarschijnlijk beter kiezen voor een horeca friteuse met 400 Volt aansluiting (Wij hebben ook professionele horeca friteuses op aardgas). De opwarmingstijd is sneller en de temperatuurbehoud is nauwkeuriger bij deze modellen. Voor heel veel horecagelegenheden is een friteuse met 230 Volt aansluiting ook voldoende.

Friteuses met 230 Volt van HorecaRama

De 230 Volt friteuses van HorecaRama zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. De kleinste modellen hebben een inhoud van 3,5 liter. Daarnaast zijn er ook 230 Volt friteuses van 4, 5, 6, 8 en 9 liter. Er zijn zelfs grote varianten beschikbaar tot wel 13 liter! De friteuses zijn vaak verkrijgbaar met enkele, of dubbele pan. De modellen met twee pannen worden vaak gebruikt in gelegenheden waar bijvoorbeeld frites en snacks tegelijkertijd gefrituurd worden. De modellen met een dubbele pan hebben vaak twee stekkers, de linker en rechter pan kan ook vaak afzonderlijk ingesteld worden. 
Naast de inhoud, zijn er nog een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van een horeca friteuse. Zo ziet u bijvoorbeeld modellen met en zonder aftapkraan. Een aftapkraan is erg handig bij het schoonmaken van de friteuse. Door het kraantje open te zetten stroomt het frituurvet direct weg uit de pan. 

Populaire friteuses voor de horeca op 230 Volt

Ons aanbod aan horeca friteuses met een 230 Volt aansluiting is enorm. Alle friteuses zijn afkomstig van bekende, gerenommeerde fabrikanten van horeca apparatuur. Wij hebben onder andere friteuses van CaterChef, Buffalo, Hendi, Stilfer en Saro. De meest verkochte modellen zijn de friteuses met 8 liter pannen en met een inhoud van 2x 8 liter. Daarnaast zijn de modellen met een inhoud van 5 liter erg populair. 

De meeste friteuses op 230 Volt, zijn tafelmodellen. Deze kunnen op een werktafel geplaatst worden maar er zijn ook friteuses met bijpassend onderstel. Naast de tafelmodellen, zijn er ook een aantal grote staande modellen. Deze hebben een kast aan de onderkant waar onder andere de aftapkraan te vinden is.

Op deze pagina zijn ook een aantal speciale oliebollen-/ visfriteuses te vinden en er is zelfs speciaal een friteuse voor het maken van donuts!

Wij helpen u graag verder

Bent u op zoek naar een friteuse voor het bereiden van specifieke producten of weet u niet precies voor welk model u moet kiezen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen per e-mail via [email protected], telefonisch via 010-7852046 of kom langs in onze showroom in Rotterdam.