Warmhoudkast horeca

Het serveren van warme gerechten op een voorverwarmd bord zorgt niet alleen dat het eten langer warm blijft, het geeft uw gasten ook een prettig gevoel van aandacht en zorg. Wilt u uw gasten ook dat gevoel geven dan kunt u bij HorecaRama een horeca warmhoudkast aanschaffen waarin u een flinke hoeveelheid borden kunt voorverwarmen. De horeca warmhoudkast is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: grote of kleine horeca warmhoudkasten, met wielen of met werkblad. Ook zijn er diverse verwarmde voedsel transportwagens verkrijgbaar voor het warm aanleveren van gerechten.

Warmhoudkast horeca

De horeca warmhoudkasten van HorecaRama

Wilt u de horeca warmhoudkast ook kunnen gebruiken als werktafel of als extra opbergruimte voor kookgerei? Kies dan voor de warmhoudkast gemaakt van roestvrijstaal, tevens werktafel. Deze modellen zijn verkrijgbaar tot zelfs 140 centimeter breed. Ideaal om op te werken en producten warm te houden! Een horeca warmhoudkast is gemaakt van hoge kwaliteit met verstevigd werkplateau en voorzien van verstelbare poten. In de kast is ruimte voor het verwarmen van een groot aantal borden. Een andere mogelijkheid is een horeca warmhoudkast met extra goede isolatie die weinig vermogen vereist. Voorzien van thermostaat, controlelampje en op wieltjes rollende schuifdeuren. Geschikt voor maximaal 120 borden.

Horeca warmhoudkasten op wieltjes

Een warmhoudkast op wielen geeft extra voordelen. U kunt de kast verrijden naar de vaatwasser zodat u borden direct van de vaatwasser in de horeca warmhoudkast plaatst. U kunt een horeca warmhoudkast ook plaatsen bij een buffet zodat u de gerechten voor uw gasten op een warm bord kunt serveren. Een warmhoudkast op wielen is bij HorecaRama verkrijgbaar in een hogere of lagere uitvoeringen met een capaciteit van 80 of 120 borden. De horeca warmhoudkasten op wielen worden geleverd inclusief roosters en zijn gemaakt van roestvrijstaal. Extra roosters zijn bij de meeste modellen los bij te bestellen.

Warmhoudkasten voor eten

Naast de diverse bordenwarmkasten hebben wij ook diverse (verrijdbare) warmhoudkasten voor eten. Dit worden ook wel verwarmde voedseltransportwagens genoemd. Deze voedselwarmhoudkasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en voornamelijk verkrijgbaar in de bekende gastronormmaten, zodat uw gerechten hier eenvoudig in opgeslagen kunnen worden. De verwarmde voedseltransportwagens zijn vaak voorzien van stootbumpers zodat deze minder snel beschadigen en ook de omgeving niet kapot maken met scherpe randen. Deze transportwagens zijn ideaal voor cateraars die het gemaakte voedsel warm naar de gewenste locatie willen vervoeren. Er zijn ook warmhoudkasten verkrijgbaar die niet verrijdbaar zijn. Deze modellen kunnen bijvoorbeeld in de keuken geplaatst worden en wanneer nodig kunnen de warme gerechten eruit gehaald worden.

Warmhoudkasten en andere horeca warmhoud spullen

In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van koeling en warmhoud spullen. Gerechten dienen op temperatuur te blijven en de voorraden eveneens. Ga voor al uw warmhoud spullen zoals een horeca warmhoudkast naar HorecaRama, u treft een uitgebreid aanbod aan van warmhoudkasten, warmhoudvitrines maar ook gasrechauds, Bain maries, een cloche, chafing dish en accessoires voor de horeca zoals brandpasta. Alles voor het serveren van uw gerechten op de gewenste temperatuur is bij ons verkrijgbaar. Kunt u een bepaald item niet vinden? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder!

 

Vraag en antwoord over Warmhoudkasten:


Waar kan een warmhoudkast voor gebruikt worden?

Er zijn verschillende soorten warmhoudkasten voor de horeca beschikbaar. Sommige kasten zijn speciaal ontworpen voor het warmhouden van borden, zodat uw gasten langer kunnen genieten van een warme maaltijd. Andere warmhoudkasten of wagens zijn geschikt voor het warmhouden van gerechten. Deze zijn perfect voor bijvoorbeeld het vervoeren van warme maaltijden.

Wat is het temperatuurbereik van een warmhoudkast?

De meeste bordenwarmkasten en warmhoudkasten hebben een temperatuurbereik van circa 30 tot 90 graden. Hierdoor zijn borden en gerechten altijd op de perfecte temperatuur.

Hoeveel borden passen er in een borden warmhoudkast?

Er zijn verschillende bordenwarmaksten verkrijgbaar. De kleinste zijn geschikt voor circa 30 borden. Iets grotere modellen kunnen 60 borden kwijt. Ook zijn er bordenwarmkasten met een capaciteit van 120 borden en zelfs meer! Bekijk hier al onze warmhoudkasten.