Warmhoudkast horeca

Het serveren van warme gerechten op een voorverwarmd bord zorgt niet alleen dat het eten langer warm blijft, het geeft uw gasten ook een prettig gevoel van aandacht en zorg. Wilt u uw gasten ook dat gevoel geven dan kunt u bij HorecaRama een horeca warmhoudkast aanschaffen waarin u een flinke hoeveelheid borden kunt voorverwarmen. De horeca warmhoudkast is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: grote of kleine horeca warmhoudkasten, met wielen of met werkblad.

De horeca warmhoudkasten van HorecaRama

Wilt u de horeca warmhoudkast ook kunnen gebruiken als werktafel of als extra opbergruimte voor kookgerei? Kies dan voor de warmhoudkast gemaakt van roestvrijstaal, tevens werktafel. Een horeca warmhoudkast van hoge kwaliteit met verstevigd werkplateau en voorzien van verstelbare poten. In de kast is ruimte voor het verwarmen van een groot aantal borden. Een andere mogelijkheid is een horeca warmhoudkast met extra goede isolatie die weinig vermogen vereist. Voorzien van thermostaat, controlelampje en op wieltjes rollende schuifdeuren. Geschikt voor maximaal 120 borden.

Horeca warmhoudkasten op wieltjes

Een warmhoudkast op wielen geeft extra voordelen. U kunt de kast verrijden naar de vaatwasser zodat u borden direct van de vaatwasser in de horeca warmhoudkast plaatst. U kunt een horeca warmhoudkast ook plaatsen bij een buffet zodat u de gerechten voor uw gasten op een warm bord kunt serveren. Een warmhoudkast op wielen is bij HorecaRama verkrijgbaar in een hogere of lagere uitvoeringen met een capaciteit van 80 of 120 borden. De horeca warmhoudkasten op wielen worden geleverd inclusief roosters en zijn gemaakt van roestvrijstaal.

Warmhoudkasten en andere horeca warmhoud spullen

In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van koeling en warmhoud spullen. Gerechten dienen op temperatuur te blijven en voorraden eveneens. Ga voor al uw warmhoud spullen zoals een horeca warmhoudkast naar HorecaRama, u treft een uitgebreid aanbod aan van warmhoudkasten, warmhoudvitrines maar ook gasrechauds, een cloche en accessoires voor de horeca zoals brandpasta.

Lees meer