Gastro M 600

De Gastro M 600 kooklijn is een mooi uitgevoerde en complete kooklijn voor de professionele horeca keuken. Door de verschillende onderdelen uit de Gastro M 600 kooklijn met elkaar te combineren kunt u uw keuken geheel naar wens en behoefte inrichten. Kies uit verschillende kookplaten, bakplaten en friteuses zowel voor gas als voor elektra. U vindt in de Gastro M 600 kooklijn ook bain-marie apparatuur, gasfornuizen en accessoires zoals onderstellen en deuren voor een complete inrichting van de keuken.

Gastro M 600

Bakplaten uit de Gastro M 600 kooklijn

De bakplaten uit de Gastro M 600 kooklijn hebben een diepte van 60 cm en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De bakplaten voor elektra hebben een breedte van 30 of 60 cm waarbij de bredere uitvoeringen zijn voorzien van twee zones die apart van elkaar kunnen worden bediend. Eenzelfde keuze heeft u uit bakplaten op gas en alle bakplaten zijn voorzien van een lekbak en zijn te plaatsen op een werkbank of onderstel. Bijbehorende onderstellen vindt u eveneens in het assortiment van HorecaRama.

Andere apparatuur uit de Gastro M 600 kooklijn

Kies uit verschillende uitvoeringen friteuse uit de Gastro M 600 kooklijn; friteuses op gas of op elektra in uitvoeringen voor enkele of dubbele frituurmanden. Verder vindt u verschillende kookplaten met platen naast elkaar of achter elkaar en gasfornuizen met 2, 4 of 5 branders in verschillende uitvoeringen. Uit de Gastro M 600 serie heeft u verder de keuze uit een werkunit, losse pastamandjes, een lavasteengrill en een pastakooktoestel.

Combineren met de Gastro M 600 kooklijn

Om uw horeca keuken volledig naar wens in te richten vindt u bij HorecaRama een groot aantal kooklijnen. Van het merk Gastro M niet alleen de 600 serie maar ook de 650 en 700 serie, zodat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten door de series met elkaar te combineren. Een groot gasfornuis combineren met een kleinere kookplaat of friteuse bijvoorbeeld. Ook voor allerlei accessoires zoals onderstellen, deuren en planken maar ook frituurmandjes en bakspatels vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment.