Teppanyaki grill

Een teppanyaki grill wordt veel gezien in de Aziatische keuken en is bij uitstek geschikt voor de open keuken of “grillen aan tafel”. Met een teppanyaki grill creëert u een intieme sfeer aan tafel, samen met uw gasten. HorecaRama biedt verschillende uitvoeringen van de teppanyaki grill die u eenvoudig kunt vergelijken in onze webshop.

Teppanyaki grill

Soorten teppanyaki grill

In de webshop van HorecaRama vindt u maar liefst acht uitvoeringen van de teppanyaki grill voor de professionele keuken. Vier modellen zijn geschikt voor gas, vier modellen van de teppanyaki grill zijn geschikt voor elektra. De teppanyaki grill die geschikt is voor elektra kunt u eenvoudig op verschillende plaatsen in uw horecaonderneming gebruiken in verband met het aansluiten op netstroom. U kunt de teppanyaki grill zowel met als zonder onderkast aanschaffen.

Eigenschappen van de teppanyaki grill

Alle modellen van de teppanyaki grill zijn bij HorecaRama gemaakt van een speciaal staalmengsel dat is afgestemd op de hoge temperaturen die zijn gewenst. De teppanyaki grill is verder uitgevoerd met een trechter voor afvoer van vet en een opening aan de zijkant van de plaat. Deze opening is speciaal voor het deponeren van overtollige olie en stukjes voedsel die overblijven na het tussentijds schoonschrapen van de plaat. Voorts is de teppanyaki grill onderverdeeld in twee of drie zones die eenvoudig kunnen worden bediend via de knoppen aan de voorzijde.

Teppanyaki grill en meer informatie

Een teppanyaki grill dient te voldoen aan de geldende CE normen. Indien u een teppanyaki grill aanschaft bij HorecaRama dan bent u er zeker van dat deze voldoet aan de geldende CE normen. De teppanyaki grill is verder uitgerust met een veiligheidsthermokoppel en een waakvlam. Bij HorecaRama is de teppanyaki grill zowel met als zonder onderkast verkrijgbaar. De onderkast is uitgevoerd met schuifdeuren zodat u tijdens het koken gemakkelijk bij de benodigde spullen kunt. Kijk ook naar andere Aziatische keukenproducten zoals de wokmachine of rijstkoker van HorecaRama. 

 

 

Vraag en antwoord over de teppanyaki grill

 

Waar komt de teppanyaki grill vandaan?

De betekenis van teppanyaki is grillen op een ijzeren plaat. Dit is in Japan één van de oudste methodes om eten klaar te maken en het werd uitgevonden toen de Japanners hun vis gingen grillen boven een open vuur. Deze vis werd gegrild op een schep en dit is uiteindelijk gevormd tot de teppanyaki grill hoe wij die vandaag de dag kennen.

Waar wordt een teppanyaki grill voor gebruikt?

Een teppanyaki grill komt u tegen in de Aziatische keuken en hier kunt u heerlijk eten op grillen. Met een teppanyaki grill kunt u alle kanten op. U kunt er allerlei soorten vis, vlees of groenten op grillen en binnen de kortste keren is het ready to eat! Zowel grotere als kleinere ingrediënten kunt u erop bakken.

Welke soorten van de teppanyaki grill zijn er?

De teppanyaki grill is er in verschillend soorten en maten. De grill is er in elektrische varianten en in aardgas uitvoeringen. Daarnaast is de grill er in staande modellen en in tafelmodellen. De grill heeft een veiligheidsthermokoppel en een waakvlam. Bovendien kunt u kiezen voor een teppanyaki grill met of zonder een kast aan de onderkant.