Tafelnummers

Bij de afdeling decoratie & tafelartikelen vindt u een gevarieerd assortiment tafelartikelen voor de inrichting van de tafels in uw restaurant. Tot het assortiment behoren onder meer tafelnummers in verschillende uitvoeringen. Het gebruik van tafelnummers vergemakkelijkt het noteren van de bestelde dranken en gerechten en het opmaken van de rekening. De tafelnummers van HorecaRama zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleurstellingen. Kijk in de webshop om tafelnummers en andere tafelartikelen te bekijken en uw keuze te maken.

Tafelnummers

Assortiment tafelnummers

Er zijn bij HorecaRama tafelnummers gemaakt van hout, van kunststof en van roestvrijstaal verkrijgbaar. De tafelnummers van hout hebben een robuuste uitstraling en staan leuk op uw tafel. Gemaakt van echt hout en verkrijgbaar in drie sets; nrs 1 tot en met 10, 11 tot en met 20 en een set van 21 tot en met 30.

De tafelnummers van kunststof zijn wit met daarop zwarte letters. Verkrijgbaar tot en met nummer 40, verdeeld over 4 sets. De tafelnummers gemaakt van roestvrijstaal zijn tweezijdig bedrukt met zwarte letters. Deze tafelnummers zijn verkrijgbaar tot en met nummer 100, waarbij de eerste 50 nummers zijn verdeeld over 5 sets en de laatste 50 in één set kunnen worden aangeschaft.

Tafelartikelen

Naast tafelnummer kunt u bij HorecaRama alles voor de inrichting van uw tafels aanschaffen. Dit is extra handig omdat u de verschillende artikelen op elkaar kunt afstemmen. Bij de afdeling tafelartikelen vindt u onder andere broodmandjes, menukaarten, placemats, rekeningmapjes en vele andere tafelartikelen. Stem uw keuze voor tafelnummers af op uw smaak en op de andere tafelartikelen die u al heeft of nog wilt gaan aanschaffen. Tafelnummers gemaakt van roestvrijstaal combineren bijvoorbeeld goed met een menukaart van roestvrijstaal.

De afdeling decoratie en tafelartikelen

U wilt natuurlijk de aankleding van uw horecaonderneming zo aantrekkelijk mogelijk maken. Indien u uw keuzes goed op elkaar afstemt dan bereikt u snel de uitstraling die u zoekt. Bij HorecaRama heeft u een grote keuze uit duizenden artikelen voor de inrichting van uw hotel en restaurant. Kies uit decoratie artikelen zoals, kaarsen, tekstbordjes en vazen en combineer deze met tafelartikelen zoals tafelnummers en menukaarten. Heeft u tafelnummers nodig? Ga naar HorecaRama voor een gevarieerde keuze.