Bain-marie inbouw

Voor het op temperatuur houden van gerechten is een bain-marie inbouw zeer geschikt. Indien u een bain-marie inbouw in uw professionele keuken toepast dan zult u daarvan veel gemak hebben. Niet alleen het warm houden van de gerechten maar ook de hygiëne daarbij is belangrijk. Een bain-marie inbouw bewaart uw voedsel op hygiënische wijze. HorecaRama kan uw bain-marie inbouw leveren en biedt daarnaast nog verschillende andere mogelijkheden zoals bain-marie buffetten of bain marie tafelmodellen.

Bain-marie inbouw

Bain-marie inbouw of tafelmodel?

Het voordeel van een bain-marie inbouw is dat de gerechten die u wilt bewaren niet in de weg staan op uw werkplek. In tegenstelling tot een bain-marie inbouw kunt u een bain-marie tafelmodel verplaatsen en dit brengt uiteraard ook voordelen met zich mee. Indien u voor een bain-marie inbouw van HorecaRama kiest, dan bent u zeker van een hoogwaardig product gemaakt van roestvrijstaal, dubbelwandig en met regelbare thermostaat.

Kiezen voor bain-marie inbouw

Bij de keuze van het voor u juiste model bain-marie inbouw dient u de maten die u nodig heeft goed na te gaan, immers de inbouw bain-marie moet wel passen. In de webshop van HorecaRama staan alle afmetingen per bain-marie inbouw vermeld zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. Het voordeel van onze webshop is dat u op uw gemak kunt winkelen wanneer het ú uitkomt.

Bain-marie inbouw, buffet en vitrine

Indien u overweegt een bain-marie inbouw aan te schaffen kunt u zich eerst nog informeren over alle anderen mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor een bain-marie vitrinekast of een bain-marie buffet. Sommige modellen worden geleverd met deksel en/of onderkast. Kijk daarom eerst eens uitgebreid rond in de webshop van HorecaRama zodat u de voor u beste keuze kunt maken voor uw bain-marie inbouw. Een bain-marie inbouw, buffet of vitrine die geheel past bij uw wensen, uw keuken en de verdere inrichting van uw horecaonderneming. Wij zijn specialist op het gebied van horeca apparatuur en helpen u bij vragen graag verder met de juiste keuze.