Bain-marie inbouw

Voor het op temperatuur houden van gerechten is een bain-marie inbouw zeer geschikt. Indien u een bain-marie inbouw in uw professionele keuken toepast dan zult u daarvan veel gemak hebben. Niet alleen het warm houden van de gerechten maar ook de hygiëne daarbij is belangrijk. Een bain-marie inbouw bewaart uw voedsel op hygiënische wijze. HorecaRama kan uw bain-marie inbouw leveren en biedt daarnaast nog verschillende andere mogelijkheden zoals bain-marie buffetten of bain marie tafelmodellen.

Bain-marie inbouw of tafelmodel?

Het voordeel van een bain-marie inbouw is dat de gerechten die u wilt bewaren niet in de weg staan op uw werkplek. In tegenstelling tot een bain-marie inbouw kunt u een bain-marie tafelmodel verplaatsen en dit brengt uiteraard ook voordelen met zich mee. Indien u voor een bain-marie inbouw van HorecaRama kiest, dan bent u zeker van een hoogwaardig product gemaakt van roestvrijstaal, dubbelwandig en met regelbare thermostaat.

Kiezen voor bain-marie inbouw

Bij de keuze van het voor u juiste model bain-marie inbouw dient u de maten die u nodig heeft goed na te gaan, immers de inbouw bain-marie moet wel passen. In de webshop van HorecaRama staan alle afmetingen per bain-marie inbouw vermeld zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. Het voordeel van onze webshop is dat u op uw gemak kunt winkelen wanneer het ú uitkomt.

Bain-marie inbouw, buffet en vitrine

Indien u overweegt een bain-marie inbouw aan te schaffen kunt u zich eerst nog informeren over alle anderen mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor een bain-marie vitrinekast of een bain-marie buffet. Sommige modellen worden geleverd met deksel en/of onderkast. Kijk daarom eerst eens uitgebreid rond in de webshop van HorecaRama zodat u de voor u beste keuze kunt maken voor uw bain-marie inbouw. Een bain-marie inbouw, buffet of vitrine die geheel past bij uw wensen, uw keuken en de verdere inrichting van uw horecaonderneming. 

Lees meer