Garneerunits

In de webshop van HorecaRama vindt u bij de barbenodigdheden garneerunits. Ook in de keuken zijn deze garneerunits zeer op hun plek. Snel uw gerechten de finishing touch geven doet u eenvoudig met de garneerunit van HorecaRama, verkrijgbaar in twee formaten. U vindt garneerunits onder de barbenodigdheden waar u onder meer ook aanstekers, dienbladen en champagnefles afsluiters vindt.

Garneerunits

Waar dient een garneerunit voor

Veel gerechten worden op het laatste moment “afgemaakt” met een versiering of extra smaakmaker. Een schijfje citroen, een schijfje ei of enkele stukjes peterselie bijvoorbeeld. U kunt zelf beslissen welke producten u in de garneerunit wilt leggen om later te kunnen gebruiken. U kunt de garneerunit eerder op de dag vullen want uw producten blijven vers in de garneerunit. Bij HorecaRama vindt u twee garneerunits voor uw bar of keuken.

De garneerunits van HorecaRama

De garneerunits van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal. De garneerunit wordt geleverd met roestvrijstalen bakken met een diepte van 15 cm. Het verschil tussen beide garneerunits is het aantal bakken dat in de garneerunit kan worden geplaatst: 4 of 6 bakken. Zorg dat u alles bij de hand heeft op uw bar met de garneerunit van HorecaRama. Kijk ook naar de andere barbenodigdheden om uw bar optimaal en van alle benodigdheden voorzien in te richten.

Garneerunits en andere barbenodigdheden

Het is belangrijk om in uw horecabedrijf zo efficiënt mogelijk te werken zodat u uw gasten snel en optimaal kunt bedienen. Een garneerunit op de bar draagt hieraan bij, evenals professionele flesopeners, al dan niet bevestigd aan de wand. Andere zaken die efficiëntie aan de bar bevorderen zijn onder meer antislip dienbladen, een maatschenker, of een glazen ophangrek. Alles op het gebied van barbenodigdheden, van garneerunit tot wijnkoeler, vindt u bij HorecaRama.