Hamburgerpers

Zelf de allerlekkerste hamburgers maken? Met een hamburgerpers maakt u geheel volgens eigen recept uw hamburgers. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een hamburgerpers. Natuurlijk kunt u met behulp van een hamburgerpers ook tartaar maken of andere burgers zoals groenteburgers of visburgers. Kies uit verschillende modellen voor het maken van grote of kleinere hamburgers. Ook voor alle andere benodigdheden voor het bereiden van hamburgers en andere vleesgerechten vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment benodigdheden speciaal afgestemd op gebruik in de horeca.

Hamburgerpers

Hamburgerpers kiezen uit diverse modellen

Wilt u met een hamburgerpers kleine hamburgers maken of juist hele grote? Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen. Zo hebben we bijvoorbeeld de handmatige hamburgerpers met een doorsnede van 11cm of hamburgerpersen voor hamburgers met een bepaald gewicht. Zo zijn er hamburgerpersen voor hamburgers van 80 gram, 100 of zelfs 150 gram. U vindt alle verschillende hamburgerpersen bij de afdeling keukengerei/klein materiaal. Naast de handmatige modellen hebben we ook de pers modellen middels een hefboom. Bijvoorbeelde de RVS buffalo hamburgerpers. Het voordeel hiervan is dat er met relatief weinig kracht, snel en consistent burgers kunnen worden gemaakt.

Alles voor het bereiden en serveren van hamburgers

Bij HorecaRama vindt u alles voor het bereiden en serveren van hamburgers waaronder een gehaktmolen voor het fijnmalen van het vlees. Vervolgens perst u de hamburgers met behulp van een hamburgerpers. Ook de benodigde grillplaten en bakplaten vindt u bij HorecaRama. Opbergkasten voor het opbergen van de hamburgerpers en de benodigde ingrediënten, koeling voor het bewaren van reeds geperste hamburgers en verschillende dozen voor het vervoeren van hamburgers. Wat u ook nodig heeft, van hamburgerpers tot braadpan of van Frietsnijder tot koeltoonbank u vindt het in het assortiment van HorecaRama.

Keukengerei afdeling klein materiaal

Bij ons in de webshop onder keukenapparatuur vindt u tal van handige en nuttige artikelen voor gebruik in de professionele horeca keuken. Een hamburgerpers, terrines voor het maken van paté, vleesvorken, vleeshaken, een vleeshamer en vijzels. Een hamburgerpers is nodig in elk restaurant dat zelfgemaakte hamburgers wil aanbieden, naar eigen recept.