Wijnklimaatkast

Uw kostbare wijnen wilt u bewaren en serveren op de perfecte temperatuur. Indien u een wijnklimaatkast aanschaft dan kunt u zowel uw rode als witte wijnen op de correcte temperatuur brengen en bewaren. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een wijnklimaatkast variërend in grootte en mogelijkheden van de wijnklimaatkast. Kijk naar het ruime assortiment horeca koeling van HorecaRama waaronder wijnklimaatkasten.

Wijnklimaatkast

Een wijnklimaatkast uitzoeken

Heeft u weinig ruimte achter bijvoorbeeld bar, dan ligt de keuze voor een kleinere wijnklimaatkast voor de hand. Kies dan voor de wijnklimaatkast voorzien van een deur met dubbelglas en geschikt voor het plaatsen van 11 flessen. Deze wijnklimaatkast is stevig, zwart van kleur en voorzien van een glazen deur. Deze geluidsarme wijnklimaatkast beschikt over een instelbare thermostaat zodat u de volledige controle heeft over de temperatuur in de wijnklimaatkast. Daarnast vindt u allerlei andere professionele producten voor koeling zoals de horeca koelcel, barkoeling en accessoires voor koelen.

Wijnklimaatkast voor rode en witte wijn

Heeft u wat meer ruimte tot uw beschikking dan kunt u ook kiezen voor een wijnklimaatkast waarin u twee afzonderlijke temperatuurzones kunt instellen. Met deze wijnklimaatkast kunt u dus zowel rode als witte wijn op de perfecte temperatuur bewaren. Kies bijvoorbeeld voor de wijnklimaatkast met zwarte buitenkant en met getint dubbel glas. Er is plaats voor in totaal 40 flessen, te verdelen over twee apart instelbare temperatuurzones. Voorzien van binnenverlichting, stelvoeten en display. Ga voor deze en andere wijnklimaatkasten naar HorecaRama.

Wijnklimaatkasten en andere horeca koeling

Voor het op temperatuur houden van dranken en gerechten heeft u verschillende horeca koeling apparatuur nodig. Een wijnklimaatkast maar ook barkoeling voor blikjes en flesjes, koelvitrines voor het presenteren van gebak en broodjes, professionele horeca koelkasten en accessoires zoals koelelementen. Ga voor al uw horeca apparatuur en spullen waaronder een wijnklimaatkast naar HorecaRama.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur