Wijnklimaatkast

Uw kostbare wijnen wilt u bewaren en serveren op de perfecte temperatuur. Indien u een wijnklimaatkast aanschaft dan kunt u zowel uw rode als witte wijnen op de correcte temperatuur brengen en bewaren. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een wijnklimaatkast variërend in grootte en mogelijkheden van de wijnklimaatkast. Kijk naar het ruime assortiment horeca koeling van HorecaRama waaronder wijnklimaatkasten.

Wijnklimaatkast

Een wijnklimaatkast uitzoeken

Heeft u weinig ruimte achter bijvoorbeeld bar, dan ligt de keuze voor een kleinere wijnklimaatkast voor de hand. Kies dan voor de wijnklimaatkast voorzien van een deur met dubbelglas en geschikt voor het plaatsen van 11 flessen. Deze wijnklimaatkast is stevig, zwart van kleur en voorzien van een glazen deur. Deze geluidsarme wijnklimaatkast beschikt over een instelbare thermostaat zodat u de volledige controle heeft over de temperatuur in de wijnklimaatkast. Daarnast vindt u allerlei andere professionele producten voor koeling zoals de horeca koelcel, barkoeling en accessoires voor koelen.

Wijnklimaatkast voor rode en witte wijn

Heeft u wat meer ruimte tot uw beschikking dan kunt u ook kiezen voor een wijnklimaatkast waarin u twee afzonderlijke temperatuurzones kunt instellen. Met deze wijnklimaatkast kunt u dus zowel rode als witte wijn op de perfecte temperatuur bewaren. Kies bijvoorbeeld voor de wijnklimaatkast met zwarte buitenkant en met getint dubbel glas. Er is plaats voor in totaal 40 flessen, te verdelen over twee apart instelbare temperatuurzones. Voorzien van binnenverlichting, stelvoeten en display. Ga voor deze en andere wijnklimaatkasten naar HorecaRama.

Wijnklimaatkasten en andere horeca koeling

Voor het op temperatuur houden van dranken en gerechten heeft u verschillende horeca koeling apparatuur nodig. Een wijnklimaatkast maar ook barkoeling voor blikjes en flesjes, koelvitrines voor het presenteren van gebak en broodjes, professionele horeca koelkasten en accessoires zoals koelelementen. Ga voor al uw horeca apparatuur en spullen waaronder een wijnklimaatkast naar HorecaRama.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur

 

Vraag en antwoord over de wijnklimaatkast

 

Wat is de beste temperatuur voor witte en rode wijn?

De beste temperatuur om witte wijn te bewaren in een wijnklimaatkast is tussen de 7 graden en 10 graden Celsius. Een witte wijn moet ook koeler bewaard worden dan andere soorten wijnen. De beste temperatuur om rode wijn te bewaren ligt iets hoger en is tussen de 10 graden en 12 graden Celsius. Op deze temperatuur blijft de wijn het lekkerste van smaak.

Hoe werkt een wijnklimaatkast met zones?

Een wijnklimaatkast met zones is handig als u zowel witte wijn als rode wijn wilt bewaren in dezelfde wijnklimaatkast. Door de verschillende zones kan de temperatuur afzonderlijk van elkaar ingesteld worden. Hierdoor kunnen beide wijnen op de juiste temperatuur bewaard worden in één kast.

Welke uitvoeringen van de wijnklimaatkast zijn er?

De wijnklimaatkast is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een model met een zwarte buitenkant of een wijnklimaatkast in een uitvoering van RVS. Aan de voorkant is de wijnklimaatkast transparant zodat u en uw gasten meteen kunnen zien welke wijnen erin liggen.