RVS bak

De gastronormbakken van RVS (roestvrijstaal) en van andere materialen zoals polypropeen of melamine, voldoen volledig aan de internationale norm op het gebied van hygiëne. Door het gebruik van de gastronorm standaardmaten van RVS bakken bent u er van verzekerd dat u uw rvs bakken overal kunt gebruiken. Vele andere artikelen zoals serveerwagens en opbergkasten zijn afgestemd op het gebruik van gastronormbakken waardoor u met het aanschaffen van RVS bakken verzekerd bent van een goede keus.

RVS bak

De RVS bakken van HorecaRama

HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment gastronormbakken, waaronder een ruime keus uit bakken van RVS. Ze zijn in allerlei maten verkrijgbaar, van groot tot klein. U vindt tientallen mogelijkheden voor de aanschaf van uw RVS bakken en bijpassende accessoires. Naast de RVS bak vindt u ook schalen, met of zonder opstaande rand en met of zonder handgrepen. Ook deze RVS artikelen voldoen aan de internationale norm. Kijk eens in de webshop naar het grote assortiment RVS bakken van HorecaRama.

RVS bakken en andere RVS producten

Roestvrijstaal is een materiaal dat vele toepassingen kent. Door voor roestvrijstaal te kiezen voor uw gastronormbakken bent u verzekerd van een lange levensduur. U kunt uw RVS bak combineren met allerlei andere benodigdheden zoals serveerlepels, winkelschepjes maar ook uw pannen en serveerschalen. Overigens hebben de RVS bakken een dusdanige uitstraling dat u deze bakken ook kunt gebruiken voor het serveren van gerechten.

HorecaRama uw leverancier van RVS bakken

HorecaRama is een horecaspecialist speciaal voor horecabedrijven. Het aanbod van onder meer keukenbenodigdheden is bijzonder groot, u vindt alles wat u zoekt voor de volledige inrichting van uw keuken en van andere vertrekken. Combineer de aanschaf van een RVS bak met andere benodigdheden, de keuze is enorm: potten en pannen, messen, maar ook zaken als peper en zout molens, boterschaaltjes en eiersnijders.