Pannenkoekmessen

In uw restaurant zijn tal van messen nodig waaronder een pannenkoekmes. Een pannenkoekmes heeft een breder lemmet waardoor het uitermate geschikt is voor het keren en serveren van pannenkoeken. Een professioneel pannenkoekmes kan ook een goede hulp zijn bij het bereiden van andere gerechten zoals omeletten. Alle gerechten die in de pan moeten worden gekeerd waarbij het risico op breuk bestaat zoals pannenkoeken, omeletten maar ook verse tartaar of in de pan gebakken kaaskoekjes. Bij HorecaRama vindt u verschillende soorten pannenkoekmessen.

Pannenkoekmessen

De pannenkoekmessen van HorecaRama

De pannenkoekmessen zijn bij HorecaRama beschikbaar in zowel een smalle als een brede uitvoering van het lemmet. Ook de grootte van het lemmet varieert. Kies bijvoorbeeld voor het professionele pannenkoekmes gemaakt van roestvrijstaal met houten handvat. De grootte van het lemmet varieert van 20 tot 26cm en in zowel in brede als in smalle uitvoering beschikbaar. Met het brede lemmet kunt u ook goed de pannenkoek of andere gerechten uit de pan nemen om deze op de borden te leggen. Een pannenkoekmes is ook voor een open keuken een geschikte keuze.

Pannenkoekmessen en andere keukenmessen

Behalve pannenkoekmessen heeft u tal van andere professionele messen voor de keuken van uw restaurant. Officemessen voor het fijne werk zoals het schillen van appel voor appelpannenkoeken, koksmessen voor het grotere snijwerk zoals het snijden van spek en vlees, speciale vismessen en professionele kaasmessen. Wat u ook zoekt op het gebied van professionele messen en pannenkoekmessen, bij HorecaRama vindt u alle soorten messen die u nodig heeft. Van pannenkoekmes voor oestermes en aardappelmesjes.

Pannenkoekenmessen en andere keukenbenodigdheden

Uw professionele keuken wilt u op een professionele manier inrichten om zo tot een optimale bereiding van uw gerechten te komen. Kies voor de professionele artikelen van HorecaRama. HorecaRama levert alles voor uw horecaonderneming, van pannenkoekmes tot poffertjesapparaat, van aardappelschilmachine tot allerlei accessoires zoals peper en zout molens, een vergiet of pannenkoekborden. Ga voor al uw professionele messen waaronder pannenkoekmessen naar HorecaRama.