Gamko barkoeling

Een Gamko barkoeling is duurzaam en energiezuinig. Het is dé horeca barkoeling onder de koelingen en ze zijn ideaal voor een aantrekkelijke presentatie van de gekoelde dranken in uw assortiment. De barkoeling kan voorzien zijn van glazen deuren, maar ook van blinde deuren. Bovendien zijn ze er in verschillende varianten: met 1,2,3 of 4 deuren. Ook de antraciet of chroom kleur waar u uit kunt kiezen zorgt voor een prachtig plaatje! Binnen een mum van tijd staan ijskoude en verfrissende drankjes bij uw gasten op tafel. Ontdek hieronder onze ruime collectie aan Gamko producten! Profiteer deze maand van het 65 jarig bestaan van Gamko met de € 250 cashback actie, bekijk een deelnemend product voor meer informatie:

Gamko barkoeling

Flessenkoeling Maxiglass

Het presenteren van uw drankassortiment is een feestje met de flessenkoeling Maxiglass MG3. Het zijn eyecatchers die meteen opvallen in uw horecaonderneming en een prachtige look geven aan uw bar. Daarbij heeft de Maxiglass veel ideale eigenschappen waar andere koelingen nog wat van kunnen leren. Ze zijn voorzien van stevige plateaus, deze zijn eenvoudig schoon te houden en bruikbaar voor alle soorten flessen. Ook is er een goede opslagcapaciteit en zijn de flessenkoelingen uitgevoerd met dimbare witte LED verlichting voor een chique uitstraling. Bovendien is de nieuwe thermostaat handig af te lezen en deze heeft een ECO mode waarmee u nog meer energie bespaart wanneer u de koeling niet meteen voor uitgifte gebruikt.

Flexbar Gamko volledig zelf samenstellen

In een aantal stappen kunt u uw droombar samenstellen. Gamko heeft een breed assortiment aan segmenten en er zijn meer dan 140 onderdelen waar u uit kunt kiezen.

Het is als eerste essentieel om na te gaan wat voor soort bar u in gedachten heeft, wat voor vormgeving u wilt hebben. Daarna kiest u een koelmachine of verdamper en worden er (on)gekoelde segmenten toegevoegd. Bovendien zijn eindpanelen altijd noodzakelijk ten behoeve van de isolatie en afwerking van de Gamko Flexbar. Vervolgens kunt u het design van de bar volledig uitbreiden met mooie accessoires enof verschillende afwerkingen die u toe wilt voegen.

Gamko koelingen en andere koelingen aanschaffen

Wij hebben naast de Gamko barkoelingen ook allerlei andere professionele koelingen in ons horeca assortiment. Als uw voorkeur uitgaat naar een barkoeling met 1 deur, 2 deuren, 3 deuren of 4 deuren, dan kunt u zeker bij ons terecht! Van prachtige glasdeuren tot blinde deuren, van zwart staal tot RVS, bij HorecaRama is dit geen probleem! Bovendien is een fusten en biertap koeling in veel gelegenheden essentieel. Hiermee kan een heerlijk ijskoud biertje getapt worden en wordt de koeltemperatuur ook constant behouden. Neem daarom snel een kijkje tussen onze professionele apparatuur.

Vier 65 jaar Gamko bij HorecaRama met € 250 cashback in de maand september!

Gamko bestaat deze maand 65 jaar en dat vieren wij met een mooie cashback actie ter waarde van € 250,- bij aanschaf van een nieuwe Gamko koeling! Bij deelname aan deze actie maakt u daarnaast ook nog eens kans op het winnen van een gepersonaliseerde flessenkoeling! Bekijk voor meer informatie: https://gamko.nl/65jaar/ of bekijk de actievoorwaarde via: Actievoorwaarden cashback 65 jaar Gamko