Maxiglass koelingen

Uw drankjes vallen het beste op met de stijlvolle Maxiglass koelingen van Gamko. Naast het presenteren van uw gekoelde dranken aan uw gasten beschikken de koelingen van deze lijn over een grotere capaciteit dan vergelijkbare koelingen. Deze efficiënte en stekkerklare koelkasten zijn dankzij de glasdeuren het ideale podium voor uw producten. Voor de beste prijs en professioneel advies gaat u naar HorecaRama.

Maxiglass koelingen

 

Gamko Maxiglass koeling kopen bij HorecaRama

Licht uw drankassortiment prachtig uit met de stijlvolle Maxiglass flessenkoelingen. Bij HorecaRama zijn bieden wij een groot assortiment flessenkoelingen en barkoelingen. De Maxiglass flessenkoelingen kunnen beschikken over glazen deuren, dimbare LED verlichting en digitale thermostaat met ECO modus waarmee u energie bespaart. Uitgevoerd in verschillende kleuren, antraciet of chroomstaal en er is te kiezen tussen draai- of schuifdeuren. De deuren kunnen link- of rechtsom open afhankelijk van het model. Maak een keuze uit stekkerklare flessenkoelingen met 1, 2 of 3 deuren.

 

Een podium voor uw drankjes met de Maxiglass koelingen

Een waar theater biedt een goed podium voor de spelers van uw voorstelling. Zo zijn de MG3 flessenkoelingen hét podium om uw gasten te doen verleiden een drankje te bestellen. De koelingen zijn voorzien van stevige plateau’s die makkelijk schoon te maken zijn en geschikt zijn voor alle soorten flessen. Beschikbaar in drie verschillende hoogtes en diverse breedtematen waardoor ze in iedere horecaonderneming goed in te passen zijn. Van klein tot groot bieden de flessenkoelingen plaats van 98 tot 490 flesjes. De koelkasten zijn afsluitbaar zodat uw producten altijd extra veilig bewaart blijven.

 

Stijlvolle Gamko flessenkoelingen voor de horeca

Om uw producten het best uit te lichten bieden de flessenkoelingen allerlei mogelijkheden. Naast de Maxiglass lijn kunt ook eens kijken naar de energiezuinige E3 serie om uw drukke café of restaurant te verduurzamen. De GM-line flessenkoelingen zijn ook geschikt voor grotere flessen en kunnen als vervanger van het klassieke flessennest worden uitgerust met ladecassettes. Kijk eens rond in de categorie Gamko barkoeling voor meer informatie.

 

Alle benodigdheden voor uw bar

Om uw bar of café optimaal in te richten kunt u voor alles terecht bij HorecaRama. Van allerlei keukenapparatuur tot koelkasten en van cocktail benodigdheden tot vaatwassers. Serveer de lekkerste drankjes en cocktails met de flessenkoelingen en cocktail spullen van HorecaRama. Ook voor het bewaren van wijn kunt u bij onze wijnklimaatkasten terecht. Heeft u vragen over een product of een bestelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom voor tips of advies.