Glazenvriezers

Gekoelde glazen binnen elke minuten met de Gamkoglazenvriezers voor horeca beschikbaar bij HorecaRama. Ideaal als u sterke dranken op een lage temperatuur wil schenken. De glazenvriezers maken de ervaring van een koude likeur of sterke drank compleet. Bekijk bij ons in deze categorie diverse uitvoeringen.

Glazenvriezers

Glazenvriezers kopen bij HorecaRama

Voor het aanschaffen van glazenvriezers gaat u naar HorecaRama. Dé groothandel op het gebied van horeca apparatuur en benodigdheden. Ons assortiment glazenvriezers beschikt over diverse vriezers van Gamko in verschillende modellen. Kies uit vriezers met een glazen deur of een gesloten deur verkrijgbaar in de kleuren antraciet of chroomstaal. Deze apparaten zijn stekkerklaar waardoor ze meteen gebruikt kunnen worden. De glazenvriezers met glazen deur zijn voorzien van speciale deur met verwarmd glas om condens en ijsvorming tegen te gaan. De uitstraling van de Gamko glazenvriezers zijn perfect te combineren met een Maxiglass flessenkoeling.

 

Gamko barkoelingen en flessenkoelingen

Naast glazenvriezers beschikt ons assortiment ook over barkoelingen en flessenkoelingen van Gamko, makkelijk te combineren in de inrichting voor uw bar. Kies voor duurzame en professionele koelingen met 1 deur, 2 deuren of 3 deuren en presenteer uw drankjes met een strakke uitstraling. Kijk eens bij de Flexbar modulaire barsystemen voor een volledige inrichting om het koelen achter de bar te optimaliseren.

 

Koelen en vriezen met apparatuur van HorecaRama

Al uw benodigdheden op het gebied van het koelen van uw dranken vind u in de webshop van HorecaRama. Bekijk ons aanbod koelkasten, vrieskasten, fusten en biertap koelers voor het koelen van allerlei producten. Wij staan voor u klaar om het beste van de inrichting van uw café of restaurant te maken met de laagste prijsgarantie. Heeft u nog vragen over een product of een bestelling? Neem dan contact met ons op via de chat, mail of telefoon.

Bovendien kunt u ook bij ons glazen van diverse merken en bekijk ook eens onze glazenspoelmachines en poleermachines.