Vrieskast met dubbele glazen deur

De vrieskasten met dubbele glazen deur zijn de perfecte oplossing voor horecagelegenheden met behoefte aan veel diepvriesopslag. De dubbeldeurs vriezers zijn verkrijgbaar met een inhoud vanaf 900 liter. De grootste varianten zijn de vrieskasten met drie glazen deuren, deze hebben een inhoud van maar liefst 1500 liter! Deze vrieskasten met glazen deur zijn ideaal voor ruimtes waar uw klanten ook aanwezig zijn. Door de glazen deuren kunnen zij de inhoud goed zien, wat impulsaankopen enorm zal stimuleren.

Vrieskast met dubbele glazen deur

Vrieskasten met dubbele glazen deur

Onze vrieskasten met meerdere glazen deuren zijn geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten zoals Nordcap, Alpeninox, Polar, Saro en Combisteel. Sommige varianten zijn voorzien van een display met lichtbalk, hier kunt u bijvoorbeeld uw eigen reclamezuil in plaatsen. Is het u wel eens opgevallen dat er bij sommige vrieskasten de tekst 'Side-by-side' staat? Dat wil zeggen dat exact hetzelfde model ook verkrijgbaar is als koelkast. Hiermee zorgt u voor een strakke en professionele uitstraling. 
De display vrieskasten zijn verkrijgbaar in wit plaatstaal, zwart gepoedercoat plaatstaal en RVS. 
Zijn de vrieskasten met dubbele glazen deur toch iets te groot? Bekijk dan eens onze horeca vrieskasten met een glazen deur

Vriezers voor in de horeca bij HorecaRama

Naast de vrieskasten met dubbele glazen deuren op deze pagina, hebben wij ook diverse andere soorten horeca vrieskasten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tafelmodel vrieskasten of de vrieskasten met dubbele gesloten deur. Deze tafelmodel vriezers zijn ideaal voor horecagelegenheden waar de ruimte beperkt is.
Een andere populaire categorie zijn de horeca vrieskisten. Deze vrieskisten zijn ideaal voor opslag en zijn verkrijgbaar met een gesloten RVS deksel, glazen deksel of een gebogen deksel. De modellen met een RVS deksel worden vaak ingezet in de horeca keuken, omdat het stevige blad van deze vrieskisten ook kan worden gebruikt als een werkblad! Super efficiënt en ruimte besparend.