Antislip dienbladen

Als uw personeel veel volle glazen moet rondbrengen dan kan er weleens iets misgaan; een vol terras of restaurant zorgt er voor dat een onverwacht achteruit geschoven stoel of botsing met gasten de volle glazen laat wankelen of schuiven. Een antislip dienblad voorkomt dat de glazen omvallen, ook als het dienblad nat is. HorecaRama heeft een groot assortiment aan horeca dienbladen waaronder ook antislip dienbladen. Kijk eens op uw gemak rond in de webshop en ontdek het grote aanbod aan barbenodigdheden en andere horeca benodigdheden waaronder antislip dienbladen.

Antislip dienbladen

Ronde en vierkante antislip dienbladen

In elk restaurant, hotel of café zijn dienbladen nodig om de bestellingen naar uw gasten te vervoeren. U wilt natuurlijk dat dit efficiënt en zonder ongelukken onderweg gebeurt. De keuze voor het juiste horeca dienblad is dan ook belangrijk. Ronde antislip dienbladen zijn bij uitstek geschikt voor het serveren van dranken. De ronde antislip dienbladen van HorecaRama zijn verkrijgbaar met en zonder opstaande rand. Wilt u ook gerechten rondbrengen dan past een bord beter op een vierkant of rechthoekig antislip dienblad. Zowel ronde als vierkante antislip dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De eigenschappen van antislip dienbladen

Antislip dienbladen zijn voorzien van een antislip laag waardoor glazen en ander serviesgoed niet gaat schuiven tijdens het lopen. De antislip laag doet zijn werk ook als het dienblad nat is, bijvoorbeeld door bier dat over de rand gutst. De antislip dienbladen van HorecaRama zijn slagvast, vaatwasmachinebestendig en verkrijgbaar in bruin, zwart of houtprint. Uiteraard zijn de antislip dienbladen van verschillende afmetingen. Zowel de ronde als vierkante en rechthoekige antislip dienbladen zijn verkrijgbaar van klein tot groot.

Antislip dienbladen en uw horecaonderneming

Bij de aanschaf van uw anti slipdienbladen houdt u naast gebruiksgemak ook graag rekening met uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw bedrijf. Welke kleur past bij uw inventaris, welke materialen gebruikt u het liefst? Kijk eens rond in de webshop van HorecaRama en laat u inspireren door het ruime aanbod aan horeca dienbladen, de antislip dienbladen maar ook de vele andere producten voor uw horecaonderneming.