Bakplaat / grillplaat

Een populair product binnen de horeca, de bakplaat. Of het nu gaat om het bakken van een eitje voor een uitsmijter, of het grillen van een hamburger: de bakplaten van HorecaRama zijn zeer breed inzetbaar. Meeste modellen zijn voorzien van stalen bakplaat. Dit geeft goed hitte af en is door middel van een bakplaatschraper goed schoon te houden. Er zijn ook andere uitvoeringen verkrijgbaar zoals gietijzer, verchroomd staal en keramisch. Naast het materiaal zijn de bakplaten verkrijgbaar met een gladde of gegroefde plaat. Gladde platen zijn inzetbaar voor zowel vlees als vis, terwijl de gegroefde platen voornamelijk worden aanbevolen voor vlees. De gegroefde platen geven de bekende 'zwarte strepen' op het vlees.


Bakplaat op gas

Wilt u een bakplaat of grillplaat op gas dan kiest u bij HorecaRama uit tientallen modellen en uitvoeringen. U kunt een tafelgrill met 1 tot 4 branders aanschaffen, een smalle of brede bakplaat voor gebruik in de keuken of grotere modellen met onderstel/onderkast. Kies voor een platte of gegroefde bakplaat en er zijn ook modellen verkrijgbaar die aan de ene zijde gegroefd en aan de andere zijde glad zijn. Vaak zijn de verschillende delen afzonderlijk te bedienen. Er zijn zowel modellen voor aardgas als voor propaangas verkrijgbaar bij HorecaRama.

Elektrische grillplaat

Wilt u liever werken met een elektrische bakplaat dan heeft u bij HorecaRama eveneens een grote keuze uit allerlei soorten en maten voor de aanschaf van een bakplaat/grillplaat. Grotere en kleinere bakplaten, grillplaten van bekende merken en combi modellen met gegroefde en gladde bakplaat/grillplaat. U kunt ook terecht voor een bakplaat van gietijzer en een elektrische grillplaat/bakplaat met onderkast.

Bakplaten/ Grillplaten voor in de horeca

De bakplaten/ grillplaten die te bekijken zijn op onze website zijn geschikt voor intensief gebruik in de horeca. Er zijn veel verschillende grillplaten beschikbaar voor aansluiting op (aard)gas of elektra. Daarnaast zijn deze verkrijgbaar met verschillende vermogens en verschillende afmetingen. Als grillen op een grillplaat behoort tot uw corebusiness dan is het verstandig om te kiezen voor een grote, krachtige horeca grillplaat. Grilt u af en toe een gerecht of product zal een kleiner model volstaan.