Bakplaat / grillplaat

Geen enkele professionele horeca keuken kan zonder verschillende grillplaten en bakplaten. Bij HorecaRama, uw horecagroothandel, bent u dan ook aan het goede adres voor een grote keuze bij de aanschaf van een bakplaat of grillplaat. Kies uit een gladde en gegroefde grillplaat, een grote of kleine bakplaat, bakplaten van bekende merken en combineer eenvoudig uw aankopen met elkaar. Bij HorecaRama stelt u volledig naar smaak en wens uw ideale horeca keuken voor hotel en restaurant samen.

Bakplaat/grillplaat op gas

Wilt u een bakplaat/grillplaat op gas dan kiest u bij HorecaRama uit tientallen modellen en uitvoeringen. U kunt een tafelgrill met 1 tot 4 branders aanschaffen, een smalle of brede bakplaat voor gebruik in de keuken of grotere modellen met onderstel/onderkast. Kies voor een platte of gegroefde bakplaat en er zijn ook modellen verkrijgbaar die aan de ene zijde gegroefd en aan de andere zijde glad zijn. Vaak zijn de verschillende delen afzonderlijk te bedienen. Er zijn zowel modellen voor aardgas als voor propaangas verkrijgbaar bij HorecaRama.

Bakplaat/grillplaat elektrisch

Wilt u liever elektrisch koken en bakken dan heeft u bij HorecaRama eveneens een grote keuze uit allerlei soorten en maten voor de aanschaf van een bakplaat/grillplaat. Grotere en kleinere bakplaten, grillplaten van bekende merken en combi modellen met gegroefde en gladde bakplaat/grillplaat. U kunt ook terecht voor een bakplaat van gietijzer en een elektrische grillplaat/bakplaat met onderkast.

Accessoires voor de grillplaat en bakplaat

Ook voor alle benodigde accessoires voor uw bakplaat/grillplaat gaat u naar HorecaRama. Een grote keuze uit bakplaatschrapers, opzetranden voor de grillplaat/bakplaat en losse mesjes voor de schraper. Ook voor het snijden van vlees en groente voor op de grillplaat en het serveren van de gerechten die u bereidt op de bakplaat/grillplaat vindt u bij HorecaRama alle benodigdheden: messen en snijders, borden en bestek en opbergkasten en bewaardozen.

Lees meer