Chocolade verwarmer

Voor veel gerechten heeft u warme gesmolten chocolade nodig. Een chocoladewarmer is dan ook een fijne aanvulling in uw keuken op uw apparatuur voor braden, grillen en koken. U vindt bij HorecaRama meerdere chocoladewarmers om chocolade te warmen of om te smelten. Er zijn zowel chocoladewarmers die werken via het bain-marie principe als chocoladewarmers die werken op elektra. Neem eens een kijkje in de webshop als u meer informatie wilt over alle horecaproducten van HorecaRama.

Chocolade verwarmer

Chocoladewarmer bain-marie

Wilt u chocolade warmen via de bain-marie methode dan kunt u bij HorecaRama een bain-marie koker aanschaffen. Deze bain-marie koker heeft een dubbele wand en is gemaakt van roestvrijstaal. De koker wordt in het midden gevuld met water, dit wordt ook wel een sandwich bodem genoemd. Deze chocoladewarmer is ook geschikt voor het verwarmen van sauzen.

Chocoladewarmer elektra

U kunt ook kiezen voor een chocoladewarmer die werkt op elektra. Bij HorecaRama vindt u twee modellen en wel met een enkele of met een dubbele pot voor het verwarmen van verschillende smaken chocolade zoals wit, melk of pure chocolade. De chocoladewarmer is gemaakt van roestvrijstaal. U kunt in de chocoladewarmer ook sauzen warmen en chocolade smelten.

Toepassingen van een chocoladewarmer

Warme gesmolten chocolade wordt veel gebruikt in de keuken: als warme saus bij ijs of om desserts te versieren, als laagje over gebak en taarten of om bonbons mee te maken. Ook de zogenaamde chocoladefondue en chocolade fontein zijn erg in trek als dessert.

Als u op zoekt bent naar een geschikte chocoladewarmer kijk dan ook eens naar de andere apparatuur voor koken, bakken en grillen. U vindt bij HorecaRama een ruim assortiment aan horeca apparatuur zoals een broodrooster, een staafmixer, een poffertjes apparaat of popcorn machine. Ook voor de benodigde accessoires voor de professionele keuken gaat u naar HorecaRama.