Menu
EUR

Amefa bestek

Het van Nederlandse bodem Amefa bestek is internationaal bekend vanwege de kwalitatief hoogwaardig en fraai uitziend bestek. Bij HorecaRama vindt u een selectie van de meest populaire series, te leveren per setjes van 12 stuks. Daarnaast zijn ook andere series van Amefa bestek te verkrijgen via HorecaRama als het gaat om grotere aantallen voor hotels en restaurants. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om samen de mogelijkheden te bekijken.

[SPLIT]

Amefa bestek voor professioneel en huishoudelijk gebruik

Vanwege de hoogwaardige kwaliteit is het bestek van Amefa een veel gekozen optie door horecaondernemers. Echter is dit merk binnen het huishouden ook erg populair. Dit is een van de redenen waarom Amefa bestek wordt aangeboden door HorecaRama. Eindgebruikers variëren namelijk van professionele hotels, restaurants en facilitaire organisaties, tot aan de hobby kok en particuliere gebruiker!

Keuze uit verschillende Amefa bestek series

Bij HorecaRama vindt u onder andere de Amefa Amsterdam 18/0 serie. Deze serie kenmerkt zich met een smal heft design en een aantrekkelijke prijs. Een wat rondere en elegant afgewerkte serie gemaakt van 18/0 roestvrijstaal is de Amefa Punt Filet. Deze zijn beiden uitermate geschikt voor de informele restaurant, bistro, catering, of ander horecagelegenheid. Daarnaast zijn bekende series zoals de Amefa Elegance, Florence, Amsterdam en Amefa Moderno te vinden in de webshop van HorecaRama. In het overzicht zijn de heften van het bestek overzichtelijk met elkaar te vergelijken, om vervolgens weloverwogen een keuze te maken! Bent u naast Amefa geïnteresseerd in andere modellen en serie van horeca bestek? Bekijk ons totaal overzicht.

Amefa roestvrijstaal 18/10 en Amefa roestvrijstaal 18/0 bestek

Bij HorecaRama vindt u een hele reeks aan bestek van verschillende soorten roestvrijstaal, te weten roestvrijstaal 18/10 en 18/0. Het verschil tussen deze twee ligt in de samenstelling waaruit het roestvrijstaal is geproduceerd. De 18/10 staat voor 18% chroom en 10% nikkel. Voor de 18/0 serie geldt een samenstelling zonder nikkel. Beiden zijn corrosiebestendig, echter de 18/10 series zijn net een stukje beter corrosiebestendig. Tevens blijft de glans van Amefa 18/10 bestek beter zichtbaar, ook zonder poleren van het bestek. De Amefa 18/0 kan na verloop van tijd iets doffer worden. Hierbij wordt poleren altijd aangeraden. Dit is ook te zien in de prijs, waarbij Amefa 18/10 qua prijs een stukje hoger ligt dan Amefa 18/0. Tot slot is het heel eenvoudig om de kwaliteit te testen van roestvrijstaal in het algemeen. Want roestvrijstaal 18/10 is namelijk niet magnetisch, terwijl roestvrijstaal 18/0 wel magnetisch is.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!