Voedsel restbak

In de horecakeuken zijn altijd veel voedsel resten. U heeft zowel een voedsel restbak nodig voor voedsel dat moet worden weggegooid als voor voedsel dat u wilt bewaren. Bij HorecaRama vindt u een ruim aanbod voedsel restbakken, veelal gemaakt van kunststof. Er zijn zowel ronde als rechthoekige restbakken verkrijgbaar. Veelal zult u kiezen voor het afsluiten van de voedsel restbak met behulp van folie maar ook restbakken met deksel zijn bij HorecaRama beschikbaar.

Voedsel restbak

De voedsel restbakken van HorecaRama

Een mogelijke keus voor een voedsel restbak is de ronde restbak gemaakt van polypropeen. Deze witte voedsel restbak is geschikt voor het bewaren of afruimen van grotere hoeveelheden voedsel en verkrijgbaar in verschillende maten met een inhoud variërend van 10 liter tot 35 liter.

Kunststof voedsel restbakken vindt u in tal van verschillende uitvoeringen, verschillend in grootte. Zo vindt u rechthoekige voedsel restbakken voor 2 liter tot 12 liter. Kijk in de webshop voor alle modellen en mogelijkheden.

Voedsel restbak voor kleine hoeveelheden en afruimbakken

Wilt u kleine hoeveelheden voedsel bewaren in een bak of restbak, kies dan voor de voedsel restbak van kunststof die u kunt afsluiten. Deze voedsel restbak bestaat uit vier delen: vier kleinere bakjes naast elkaar waarvoor u een speciale deksel kunt bijbestellen. Deze voedsel restbak is uitermate geschikt voor het bewaren van kostbaar voedsel zoals kaviaar of noten die dienen als garnering. Ook voor uw afruimbak gaat u naar HorecaRama, zowel verkrijgbaar in hoog model als in laag model.

Voedsel restbakken en andere bakken

Voor uw horecaonderneming vindt u tal van verschillende voedsel bakken, waaronder restbakken bij HorecaRama. Voedselbakken voor het bewaren van resten, voor het bewaren van hele gerechten of bakken voor vervoer en opslag. Het aanbod voedsel bakken waaronder restbakken, bestaat onder meer uit een ruim assortiment GN voedseldozen in allerlei afmetingen. Ook bent u aan het juiste adres voor glazen potjes, voor het bewaren of luchtdicht conserveren van producten!