IJscoupe

Voor het presenteren van ijs in verschillende smaken, eventueel mooi opgemaakt met stukjes fruit en slagroom is een ijscoupe bijzonder geschikt. Bij HorecaRama heeft u keuze uit verschillende ijscoupes voor het presenteren van uw ijsgerechten. IJscoupes gemaakt van duurzaam roestvrijstaal, op een voet ogen goed en passen in een moderne inrichting. Kijk ook naar de andere producten van HorecaRama op het gebied van ijs apparatuur voor uw horecaonderneming.

IJscoupe

Soorten ijscoupes

Bij HorecaRama kiest u bij de afdeling eenvoudig al uw benodigdheden voor het maken en serveren van ijs uit, waaronder ijscoupes. Bijna alle restaurants serveren wel ijsgerechten als dessert, bijvoorbeeld de alom bekend dame blanche. Door een dame blanche in een ijscoupe te serveren ziet het gerecht er extra aantrekkelijk uit. Kies voor een wijd uitlopende ijscoupe of juist voor een meer taps lopende. Er is ook een ijscoupe beschikbaar op voet met steel. De ijscoupes zijn ook geschikt voor het serveren van sorbetijs.

IJscoupe serveren

Voor het serveren van zelfgemaakt sorbetijs kunt u bij HorecaRama een sorbetiere aanschaffen en andere benodigdheden zoals ijscoupes. Garneer uw zelfgemaakte ijs met bijpassende stukjes fruit en een heerlijke saus en u tovert de mooiste ijscoupes tevoorschijn die uw gasten zeer zullen waarderen. Maak ook eens ijscoupes met een vleugje champagne, met stukjes chocolade of steek stukken fruit in de rand van de ijscoupe. Met ijs, fruit en een ijscoupe kunt u uw fantasie en creativiteit laten zien.

IJscoupes en andere ijs apparatuur

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van ijs apparatuur: een ijsblokjesmachine, ijscrusher en een ijsknijper om mooie bolletjes ijs voor uw ijscoupe te maken. U kunt de bolletjes ijs voor uw ijscoupes met de ijsknijper uit ijsschepperbakken halen, die eveneens verkrijgbaar zijn bij HorecaRama.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur