Friet lekbak

Heerlijke verse frites serveren, knapperig en krokant, zelfgemaakte frites waarderen uw gasten zeker. In vrijwel iedere horecagelegenheid, van frietzaak tot luxe hotel of restaurant, staan frites op het menu. Als hoofdgerecht voor de kinderen, als bijgerecht of als onderdeel van een buffet. Frituur spullen zoals een friet lekbak dienen dan ook aanwezig te zijn in de professionele keuken. Bij HorecaRama vindt u alles op het gebied van frituren waaronder friet lekbakken, een groot aanbod aan friteuses en frituurmandjes. U wilt uw gasten het beste voorzetten, zorg daarom voor goed uitgelekte frites met behulp van een friet lekbak.

Friet lekbak

De friet lekbakken van HorecaRama

In het assortiment frituur benodigdheden vindt u meerdere friet lekbakken. Kies uit verschillende modellen friet lekbak van aluminium. Deze friet lekbakken zijn handig in gebruik door de handgreep, licht van gewicht en hebben een afneembare lekbak. De basic friet lekbak is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een handgreep van voren en een handgreep opzij. Deze uitvoering heeft eveneens een afneembare lekbak.

Friet lekbakken en andere frituur spullen

Overweegt u frituur spullen aan te schaffen kijk dan naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama waaronder u verschillende friet lekbakken, frituurmanden en frituurscheppen. In het assortiment bevinden zich ook artikelen zoals een Frietsnijder voor heerlijke zelfgemaakte frites en een frikandellensnijder om frikandellen te vullen. U kunt dus niet alleen voor uw friet lekbakken terecht bij HorecaRama, maar voor ál uw frituur spullen. Handig om uw benodigdheden op elkaar af te stemmen. Alle friet lekbakken van HorecaRama zijn eenvoudig te reinigen.

Frituur spullen, friet lekbakken en andere artikelen

In de horeca is van alles nodig: een friet lekbak maar ook keukenapparatuur zoals een friteuse, tafelartikelen zoals een menustandaard en servethouder maar ook peper en zoutstellen en frituurmanden. Bij HorecaRama vindt u van al uw benodigdheden meerdere uitvoeringen en modellen, zodat u uw interieur en keukenspullen op elkaar kunt afstemmen. Friet lekbakken en alle andere frituurbenodigdheden vindt u bij HorecaRama.