Mosselpan

Het serveren van mossels wordt extra leuk als u mossels aan tafel serveert in een horeca mosselpannetje. Het staat leuk op tafel, en de ingrediënten die de kok heeft gebruikt tijdens het koken blijven ook in de pan, waardoor smaken behouden blijven. HorecaRama heeft verschillende mosselpannen in het assortiment, passend bij de inrichting van uw hotel of restaurant en verschillend in grootte en in gebruikt materiaal.

Mosselpan

De mosselpannen van HorecaRama

Mosselpannen hebben een hoge deksel. Als de pan wordt geopend kan de diepe deksel dienen voor het deponeren van de lege mosselschelpen. Kies bijvoorbeeld voor het horeca mosselpannetje van hoogglans roestvrijstaal. Verkrijgbaar in verschillende grootte, variërend in diameter van 18cm tot 22cm. Zowel de pan als de deksel zijn voorzien van handgrepen. Een andere keuze is een horeca mosselpan in geëmailleerde uitvoering met een roestvrijstalen rand. De emaillelaag zorgt ervoor dat de horeca mosselpan hard is met een zeer glad oppervlak. Een mosselpan welke duurzaam in gebruik is en goed bestand tegen verkleuring. Een mooie pan voor op tafel, voorzien van handgrepen aan zowel de pan als de deksel. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Mosselpan en andere professionele pannen

Voor de inrichting van uw professionele keuken vindt u bij HorecaRama een groot aanbod horeca pannen waaronder mosselpannen. Horeca pannen zoals een kookpan of snelkookpan, lyonnaiserpan of hapjespan maar ook een groot assortiment koekenpannen of een pannenset. Alle horeca pannen waaronder mosselpannen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van verschillend materiaal en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Kijk naar het ruime assortiment horeca pannen van HorecaRama.

Horeca mosselpan en accessoires

Voor de inrichting van uw volledige keuken en onder andere tafelaccessoires gaat u naar HorecaRama. Naast de mosselpannen vindt u tal van accessoires voor zowel aan tafel als in de keuken en voor de rest van uw horecaonderneming. Een schoenpoetsmachine bij de ingang, professionele pannen waaronder mosselpannen voor in de keuken, peper en zout stellen en kandelaars voor op uw tafel.