Barkoeling 2 deurs

In iedere horecagelegenheid is het essentieel dat de drankjes perfect koel blijven en dat ze op een vlotte manier gepakt kunnen worden. Met de barkoeling 2 deurs is dit binnen een mum van tijd gedaan. Ook deze koeling kan zowel achter als onder de bar neergezet worden. Het is maar net waar uw voorkeur ligt en op welke manier u uw bar heeft ingedeeld. In onze collectie hebben wij diverse koelingen. Ze zijn er bijvoorbeeld met zelfsluitende schuifdeuren en hierdoor blijft de temperatuur binnenin de koeling altijd op peil. Ook zijn er barkoelingen met een dubbele display en klapdeuren.

Barkoeling 2 deurs

Barkoelkast geforceerde koeling

Bij HorecaRama hebben wij verschillende soorten barkoelkasten. Zo hebben wij van een barkoelkast van Polar met een elegante uitstraling en een geforceerde koeling. Dit model is uitgevoerd in zwart staal en heeft een strakke uitstraling. Door het geforceerde koelsysteem worden drankjes snel en effectief op de ideale temperatuur gekoeld. Een grote hoeveelheid flessen is voor deze koeling een appeltje eitje, want er passen ongeveer 144 flessen in van 33cl. Bovendien zijn er 4 roosters en is er chique LED verlichting aan de binnenkant. Hierdoor komen de gekoelde dranken extra goed tot zijn recht.

Barkoeling 2 deurs voor in de horeca en andere modellen

Naast de barkoeling met 2 deuren voor in de horeca, beschikken wij over een breed assortiment aan andere varianten. Als uw voorkeur uitgaat naar een barkoeling met minder of meer deuren voor in een restaurant, café, hotel of andere horecagelegenheid, dan bent u bij ons zonder twijfel aan het juiste adres. Zo zijn er modellen met 1 deur, 3 deuren of 4 deuren. Ook als u graag een eigen bar wilt samenstellen, hebben wij verschillende opties om dit mogelijk te maken. Het veelzijdige merk Gamko biedt talloze keuzes om een droombar te creëren. Dit is een bar waar je u tegen zegt en die net dat beetje extra geeft om uw bar compleet te maken. Bekijk snel alle mooie producten van Gamko barkoelingen!