Heteluchtoven 400 Volt

Op deze pagina ziet u al onze horeca ovens met een 400 Volt aansluiting. Dit zijn echte krachtpatsers die in heel veel professionele horecakeukens zeker niet mogen ontbreken! Onze heteluchtovens met een 400 Volt aansluiting zijn geschikt voor intensief gebruik en geproduceerd door bekende merken. De heteluchtovens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende maten ovenroosters.

Heteluchtoven 400 Volt

De voordelen van een Heteluchtoven op 400 Volt

Hier zijn al onze heteluchtovens met een 400 Volt aansluiting te bekijken. Wij hebben ook een ruim assortiment heteluchtovens op 230 Volt. Het grote voordeel van een heteluchtoven met een 400 Volt aansluiting ten opzichte van een heteluchtoven met 230 Volt aansluiting, is de kracht van het apparaat. De 400 Volt modellen zijn eerder voorverwarmd en eerder op de gewenste temperatuur. Wanneer u bijvoorbeeld de oven opent om (koude/ bevroren) producten er in te doen, ontsnapt de warmte en daalt de temperatuur van de ovenruimte. De oven moet vervolgens weer op de gewenste temperatuur komen en bij een 400 Volt model gaat dit aanzienlijk sneller!

Heteluchtovens met 400 Volt van HorecaRama

Onze 400 volt modellen heteluchtovens zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Er zijn eenvoudig te bedienen ovens met draaiknoppen, maar ook digitale heteluchtovens met meer functionaliteiten. Daarnaast zijn de interne afmetingen vaak verschillend en kunnen er bijvoorbeeld 60x40 centimeter (Bakery norm) roosters in, of 1/1GN roosters (530x325mm). Zoekt u een heteluchtoven met vochtfunctie? Bekijk dan hier al onze professionele horeca ovens met vochtfunctie. 

Horeca appratuur bij HorecaRama

Naast de verschillende soorten horecaovens bent u bij HorecaRama aan het juiste adres voor al uw horeca apparatuur. Ook diverse oven accessoires zoals onderstellen of bakvormen hebben wij in het assortiment. 

Heeft u vragen over ons assortiment of bent u op zoek naar meer informatie over bijvoorbeeld horecaovens? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers via 010-7852046 of via [email protected]. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam!