Blikopener

Bij HorecaRama vindt u heel veel verschillende blikopeners, van eenvoudige modellen tot professionele modellen. Het openen van blikken moet op een snelle en veilige manier gebeuren, zodat u daaraan geen tijdverlies heeft. In een horecakeuken is het immers altijd druk. HorecaRama heeft blikopeners van gerenommeerde merken, blikopeners die u vastzet op bijvoorbeeld een plank maar ook eenvoudige blikopeners van kunststof.

Blikopener

Het aanbod blikopeners van HorecaRama

Moet u alleen af en toe een blik openen, kies dan voor een eenvoudig model blikopener. Bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zowel met houten als met kunststof handgreep. Moet u vaak of veel blikken openen kies dan voor een professionele blikopener gemaakt van roestvrijstaal. Deze blikopener heeft een draaihendel voor snel, veilig en efficiënt gebruik. Tevens is een los wieltje verkrijgbaar als vervanging bij eventuele slijtage. Kijk in de webshop voor alle modellen blikopener.

De staart blikopener

Een staart blikopener is een veel gebruikte uitvoering van een professionele blikopener. HorecaRama heeft verschillende staart blikopeners in het assortiment, verschillend in grootte. Hoe hoger de staart blikopener, hoe grotere blikken u er mee kunt openen. Een staart blikhouder wordt vastgeschroefd aan bijvoorbeeld een plank of op een hoek van uw werkbank, waarna u met de blikopener door aan een wieltje te draaien het blik opent. Zowel de wieltjes als de mesjes zijn los verkrijgbaar zodat u bij slijtage van uw blik staartopener deze onderdelen kunt vervangen.

Blikopeners en andere keukengerei accessoires

Voor de professionele horecakeuken vindt u bij HorecaRama tal van handige accessoires: een assortiment aan blikopeners, maatbekers, raspen, peper en zout molens, en andere benodigdheden. Ook voor keukengerei zoals messen en snijders, GN bakken en een grote keuze uit allerlei soorten pannen gaat u naar HorecaRama. Ga voor al uw benodigdheden waaronder blikopeners voor de professionele keuken naar HorecaRama, uw horecaspecialist.

 

Vraag en antwoord over de blikopener

 

Hoe werkt een blikopener?

Het openmaken van een blik moet op een veilige en eenvoudige manier gebeuren. Een blikopener zet u op het blik dat open moet en vervolgens gebruikt u de draaiknop om het mes langs de rand van het blik rond te draaien. Binnen een paar seconden is het blik open en kunt u aan de slag in de keuken.

Waar gebruik ik een staartblikopener voor?

Een staartblikopener is een professionele blikopener. Bij HorecaRama hebben wij verschillende uitvoeringen van de staartblikopener, voor bijvoorbeeld 20 of 60 blikken per dag. Deze ziet u vaak bij grote professionele horecakeukens, bedrijven die voedsel verwerken of binnen horeca instellingen. Hoe hoger de blikopener is, hoe groter de blikken zijn die u ermee kunt openmaken.

Welke soorten blikopeners zijn er?

Naast de staartblikopeners zijn er ook nog andere soorten van de blikopener. Ze zijn er met een handgreep die gemaakt is van hout of bijvoorbeeld gemaakt van kunststof. Bij een intensief gebruik van de blikopener is het aan te raden om een uitvoering te kiezen gemaakt van roestvrijstaal. Hier kunt u een lange tijd mee doen en is eenvoudig schoon te maken.