Chafing dish

Een chafing dish is een schaal met deksel voor het warmhouden van gerechten bijvoorbeeld bij een buffet. Een chafing dish moet een fijne uitstraling hebben zodat deze mooi staat op het buffet. U bedient de gasten vanachter de chafing dish, of uw gasten bedienen zichzelf. Een chafing dish is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen: ronde, vierkante of rechthoekige modellen en ook voor accessoires voor de chafing dish vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment.

De keuze chafing dishes bij HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit allerlei modellen van de chafing dish. Een ovale vorm, een ronde, vierkante of rechthoekige. Daarnaast is de chafing dish beschikbaar in verschillende maten waaronder ook in maten geschikt voor GN-bakken. U plaatst de gerechten in de GN-bak eenvoudig rechtstreeks in de chafing dish. Chafing dishes zijn voorzien van een bijpassende deksel met handgreep en ook voor horeca accessoires voor de chafing dish vindt u een uitgebreide keuze.

Voorbeelden van een chafing dish

Wilt u een ovale chafing dish dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres: gemaakt van roestvrijstaal en compleet geleverd met pan, deksel met handvat en twee brandpastahouders. Ook ronde chafing dishes vindt u bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen. Een ronde chafing is voorzien van 1 brandpastahouder en is verkrijgbaar met een inhoud van 5 tot 8 liter. Een vierkante en rechtshoekige chafing dish vindt u in tal van uitvoeringen, waaronder het model van olympia dat in de aanbieding is. Indien u kiest voor een 4-pack chafing dish van Olympia dan is dit goedkoop ten opzichte van losse modellen omdat u hier profiteert van een staffelprijs. Naast het warmhouden met een chafing dish is het ook zeker eens de moeite waard om te overwegen wat een warmhoudvitrine, bijvoorbeeld middels bain-marie verhitting, of een warmhoudkap voor u kan betekenen.

Accessoires voor de chafing dish

U kunt bij HorecaRama terecht voor de aanschaf van een chafing dish voor gebruik in de horeca maar ook voor tal van andere benodigdheden zoals een cloche, rechaud en accessoires zoals brandpasta. Ook een elektrische chafing dish vindt u in het assortiment van HorecaRama. Inzetschalen voor de chafing dish met één, twee of drie compartimenten zijn eveneens verkrijgbaar.

Lees meer