Snelheidsregelaars

Snelheidsregelaars zijn erg handig om te gebruiken in combinatie met een afzuigkap en geurfilterkast. Met een snelheidsregelaar kunt u de snelheid regelen van de afzuiging. Bij het ene gerecht wilt u dat er een hogere mate van afzuiging plaatsvindt, dan bij een ander gerecht waarbij een lagere afzuiging gewenst is. Dit verschilt per keer en met een snelheidsregelaar heeft u dit zelf in de hand.

Snelheidsregelaars

Hoe werkt een snelheidsregelaar?

Een snelheidsregelaar werkt op een eenvoudige, snelle manier en kan toegepast worden in een nieuw of bestaand ventilatiesysteem. In een mum van tijd heeft u de juiste stand voor de mate van afzuiging. De snelheidsregelaars in ons assortiment hebben 5 standen, oftewel trappen, die aangeven hoe hard of zacht de afzuiger staat.

Snelheidsregelaar en andere benodigdheden voor in de horeca

Naast de snelheidsregelaars hebben wij bij HorecaRama ook andere benodigdheden die zorgen voor een frisse keuken. Er zijn bijvoorbeeld losse motoren te vinden voor een afzuigkap, maar ook een volledige afzuigkap inclusief motor of een afzuigkap zonder motor. Wacht niet langer en neem snel een kijkje.