Terrinevorm

Bij de afdeling klein materiaal van HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een terrinevorm. Met behulp van een terrinevorm kunnen verschillende gerechten worden gemaakt zoals een paté, een terrine gemaakt van vis of schaaldieren of een lasagne. Een visterrine, meestal bereid met verschillende groenten, wordt vaak omhuld met gelei en een paté meestal met deeg. Voor het bereiden van een paté gebruikt men dan ook een terrinevorm zonder deksel en voor een terrine van vis of vlees een terrinevorm zonder deksel. Een terrine wordt meestal koud gegeten. De klassieke terrine die in een terrinevorm wordt gemaakt bestaat meestal uit vlees, wild, gevogelte met kruiden, soms ook sterkedrank en is omhuld met spek.

Terrinevorm

Terrinevorm bij HorecaRama

De terrinevormen die u bij HorecaRama kunt aanschaffen zijn speciaal geschikt voor professioneel gebruik in de horecakeuken. U vindt tal van mogelijkheden: terrines gemaakt van gietijzer of van roestvrijstaal, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. U kunt kiezen uit terrinevormen met of zonder deksel. Wilt u een ronde paté terrinevorm kopen dan heeft u ook de keuze uit meerdere modellen. Bij de afdeling terrinevormen van HorecaRama vindt u ook verschillende vormen voor het uitsteken van tartaar en hamburgers.

Terrinevormen in soorten en maten

De terrinevormen gemaakt van gietijzer zijn verkrijgbaar in zwart en oranje. Voorzien van bijpassende deksel, eveneens gemaakt van gietijzer. Deze terrinevorm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De terrines gemaakt van roestvrijstaal zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen. Kijk ook eens naar de driehoekige terrinevorm gemaakt van gegoten aluminium.

Afdeling klein materiaal HorecaRama

Bij de afdeling klein materiaal van HorecaRama vindt u tal van handige en nuttige accessoires voor de professionele horeca keuken. Een uitgebreid assortiment terrinevormen maar ook zaken als een kookwekker, een koksbrander, een keukenpincet of een maatbeker. Ga voor al uw horecabenodigdheden nar horecagroothandel HorecaRama, van terrinevorm tot oven om uw terrines te bakken en vele andere horeca apparatuur.