Regaalwagen

Met behulp van een regaalwagen vervoert u van alles: bakken, manden, dienbladen of borden met of zonder gerechten. Regaalwagens zijn er dan ook in alle soorten en maten: lage of hoge regaalwagens, smalle, brede, met veel of met weinig tussenbladen. Bij HorecaRama zijn alle uitvoeringen regaalwagens verkrijgbaar. Zoekt u een lage regaalwagen met één blad, of juist een hoge smalle voor een grote hoeveelheid dienbladen? Wat u ook zoekt, u vindt de perfecte regaalwagen bij HorecaRama.

Regaalwagen

De regaalwagens van HorecaRama voor bakken

Het aanbod aan regaalwagens is zeer divers. Kies bijvoorbeeld voor de regaalwagen die vooral geschikt is voor het vervoeren van GN bakken. Deze regaalwagen is gemaakt van roestvrijstaal, beschikt over 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem. Geschikt voor 8 GN bakken. Deze uitvoering is beschikbaar in verschillende maten. U kunt ook kiezen voor een regaalbakken speciaal voor brede bakken, eveneens van roestvrijstaal en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk eens in de webshop voor meer informatie over onze producten.

Regaalwagens voor dienbladen en manden of korven

Een andere mogelijkheid is een regaalwagen speciaal voor dienbladen, eveneens gemaakt van roestvrijstaal en geschikt voor 12 of 24 dienbladen. Een regaalwagen voor manden of korven is eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama. Deze regaalwagen is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem. De wagen beschikt over 5 levels waar u manden of korven kunt plaatsen. Beschikbaar in meerdere afmetingen.

Een regaalwagen biedt uitkomst

Moet u regelmatig grote hoeveelheden dienbladen, bakken of vaatwaskorven vervoeren dan biedt een regaalwagen uitkomst. HorecaRama heeft een groot assortiment regaalwagens dus u vindt altijd wat u zoekt. Ook voor andere horecabenodigdheden en cateringproducten gaat u naar HorecaRama: bordenrekken, fruithouders, serveerwagens of schalen en schotels. HorecaRama is dé horecaspecialist met een groot aantal producten en accessoires speciaal voor cateringbedrijven.