Gastronormbakken deksels

Voor het vers bewaren van uw gerechten of producten heeft u gekozen voor gastronormbakken. HorecaRama levert een groot aantal verschillende gastronormbakken en bijpassende deksels. Voor elke standaardmaat gastronormbak vindt u een bijpassende deksel. De deksels voor de gastronormbakken zijn beschikbaar in roestvrijstaal, polycarbonaat en polypropeen en hebben al dan niet een greep. Kijk naar het grote assortiment gastronormbakken en bijpassende deksels voor professioneel gebruik in uw horecakeuken.

Gastronormbakken deksels

Gastronormbakken deksels roestvrijstaal

De maten van gastronormbakken worden aangegeven in standaardmaten zodat u altijd de juiste deksel voor uw gastronormbak kunt bestellen. In roestvrijstaal vindt u tal van mogelijkheden zoals een roestvrijstalen deksel met lepelgreep of met siliconenrand. De deksels passen perfect en u vervoert veilig uw gerechten in de gastronormbakken, bewaart deze in de koelkast of serveert vanuit de mooi ogende gastronormbakken.

Deksels voor gastronormbakken van kunststof

Maakt u gebruik van gastronormbakken van kunststof dan vindt u ook voor deze bakken een groot assortiment bijpassende deksels. Deksels in de juiste maten gemaakt van polypropyleen, geschikt voor in de magnetron én de diepvries. Polycarbonaat is een doorzichtige kunststof en u kunt dus zien wat zich in deze gastronormbakken bevindt zonder de deksel op te tillen. Kijk voor het volledige aanbod gastronormbakken deksels in de webshop.

Deksels voor gastronormbakken en ander keukengerei

Bij HorecaRama is het assortiment zo veelzijdig en uitgebreid dat u uw volledige keuken kunt inrichten naar uw wens en behoefte waarbij u uw aankopen prima op elkaar kunt afstemmen. Gastronormbakken en deksels in alle soorten en maten, bijpassende ander keukengerei en diverse accessoires. Zo vindt u bijpassende vergieten en zeven, schuimspanen en strooiers en trechters en winkelschepjes. Ga voor al uw horeca benodigdheden, van pannen en messen tot deksels voor uw gastronormbakken naar HorecaRama.