Keukenrolhouder

Waar wordt gewerkt in de keuken, wordt geknoeid. Een keukenrolhouder is dan ook een must voor elke keuken, zowel voor de professionele keuken als voor de thuiskok.

Even iets inschenken of iets opscheppen en daar ligt weer wat naast de kop of naast het bord. Hygiëne is juist in de keuken erg belangrijk in verband met bacteriën. Bepaald voedsel mag niet in aanraking komen met ander voedsel, zeker als het om rauw vlees gaat. Zorg dus zoveel mogelijk voor een schone werkomgeving in de keuken met behulp van een keukenrol. U vindt uw keukenrolhouder in het assortiment van HorecaRama.

Keukenrolhouder

Hoe voorkomt u omvallen van de keukenrolhouder

Drukte in de keuken, iedereen loopt langs elkaar en juist als u de keukenrol nodig heeft is deze verdwenen. Voorkom omvallen van uw keukenrollen door deze te plaatsen in een keukenrolhouder van HorecaRama. De handige zuigvoet onder de keukenrolhouder voorkomt dat deze omvalt of wordt meegenomen. Zo bent u altijd zeker van een keukenrol onder handbereik en voorkomt u dat ongewenste bacteriën zich verspreiden.

De keukenrolhouder van HorecaRama

De keukenrolhouder van HorecaRama is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof. Met een hoogte van 35 cm is deze keukenrolhouder geschikt voor elke keukenrol. Schaf er meerdere aan voor uw professionele keuken en voor andere plaatsen in uw horecaonderneming, bijvoorbeeld voor uw bar. Ook daar moet nog wel eens een vlakje worden weggepoetst. De keukenrolhouder van HorecaRama is mooi uitgevoerd en mag worden gezien.

Keukenrolhouder en andere accessoires

In de keuken heeft u behalve een keukenrolhouder nog meer accessoires nodig voor een optimale bedrijfsvoering. Ga naar HorecaRama voor al uw keuken accessoires zoals een kookwekker, kwasten en lekbakken maar ook voor tangen, plaatschrapers en natuurlijk uw keukenrolhouder. HorecaRama weet wat u nodig heeft in uw keuken.