Losse motoren afzuigkap

Als u heeft gekozen voor een afzuigkap zonder motor, dan kunt u nog wel een losse motor voor de afzuigkap aanschaffen als u die nog niet in uw bezit heeft. Door de compacte vorm en de kracht in combinatie met een afzuigkap, wordt een goede afvoer van lucht een appeltje eitje! Neem hieronder snel een kijkje naar de losse motoren die wij hebben.

Losse motoren afzuigkap

Wat is de capaciteit van de losse motoren voor een afzuigkap

Er zijn verschillende losse motoren voor een afzuigkap beschikbaar in ons assortiment met allemaal een andere capaciteit. Het maximale vermogen van de afzuigkap wordt uitgedrukt in kubieke meters per uur en dat noemen we de afzuigcapaciteit. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten met een capaciteit van 1500m³ per uur, 2500m³ per uur, 3250m³ per uur, maar ook motoren die een capaciteit hebben van 9000m³ per uur. Daarom is het erg goed om na te gaan welke afzuigcapaciteit u nodig heeft. De losse motoren zijn bovendien compact en praktisch voor in uw horeca keuken.

Losse motoren voor een afzuigkap en andere producten

Bij HorecaRama hebben wij naast de losse motoren voor de afzuigkap natuurlijk ook nog veel andere benodigdheden en producten die een echte aanwinst zijn voor in uw horeca keuken. Er zijn bijvoorbeeld elektromagnetische gaskleppen die zorgen voor extra veiligheid, maar ook een volledige afzuigkap inclusief motor of een afzuigkap zonder motor hebben wij in ons assortiment.