Menu
EUR

Onze klanten en reviews

Met meer dan 50.000 klanten en 2000+ reviews. De kans is groot dat u eens ergens heeft gegeten dat is bereid met horeca apparatuur van HorecaRama. Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Lees hier verder.

 

Wing Li - Saigon Caphe, Yoyo Tea bar, Seoul sista

Wing Li, serie ondernemer met Seoul Sista, YoYo! Fresh tea bar, Saigon Càphê en Nam Kee: "De service van HorecaRama is voor ons doorslaggevend. Als er iets kapot is of als we iets nodig hebben, regelt HorecaRama direct een oplossing. Voor ons is de prijs van secundair belang; we bestellen gewoon bij HorecaRama, wetende dat de service altijd uitstekend is."

 

 

Restaurant Thailand

Rob de Callafon, met restaurant Thailand ruim 9 jaar succesvol no-nonsense Rotterdamse horeca ondernemer: "Ik zie wel of het een goeie of een slechte groothandel is en het is gewoon perfect"

Luigi Incalza from Panzero Italian StrEat food from Puglia

Luigi Incalza, Italiaanse food entrepeneur met Panzeró: "De service en effectieve communicatie van HorecaRama zijn het belangrijkst. Het gaat niet alleen om de producten; het draait om het vertrouwen en de relatie die zijn opgebouwd tussen Panzerò en HorecaRama, dat is wat het bijzonder maakt."

 

Wing Li - Saigon Caphe, Yoyo Tea bar, Seoul sista

Jop van de Graaf, oprichter SLA: “Wij zijn blij met HorecaRama als vaste leverancier omdat de prijs en kwaliteit goed is. Daarnaast wordt er goed meegedacht met ons en snel geschakeld als er iets nodig is.”

 

Link naar al onze Google reviews

Link naar al onze Kiyoh reviews

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!