Gehaktmolen

Voor het bereiden van allerlei vleesgerechten, is de gehaktmolen een veel gebruikt apparaat. Zelf tartaar maken, hamburgers of kroketten en bitterballen bereiden is eenvoudig met een gehaktmolen. Gebruik de gehakmtolen voor het vermalen van de door u gekozen ingrediënten om vervolgens verse producten te creëren. U kunt met een gehaktmolen bijvoorbeeld garnalenkroketten maken, bitterballen met een hoogwaardige vleesvulling en speciale kruiden toevoegen naar smaak. Van lichtere modellen tot aan zware professionele modellen gehaktmolens, HorecaRama biedt u ruim keus.

Koop uw gehaktmolen bij HorecaRama

HorecaRama heeft veel verschillende merken en modellen gehaktmolens in het assortiment. Een gehaktmolen voor de kleine tot middelgrote keuken of zeer professionele gehaktmolens voor grotere keukens voor het veelvuldig bereiden van allerlei gerechten. De gehaktmolens kunnen worden ingesteld op grove of fijne maling, afhankelijk van uw wens en zijn daarnaast ook gemakkelijk te demonteren voor schoonmaak en vervolgens weer eenvoudig in elkaar te monteren. Bijpassende accessoires voor uw zaak zoals GN bakken, verpakkingsmateriaal en andere messen en snijders, vind u ook voordelig bij HorecaRama.

Enkele populaire gehaktmolens in de schijnwerpers

De gehaktmolens voor de kleinere keuken zijn gemaakt van degelijk roestvrijstaal, sterk en praktisch in gebruik. De messen zijn eveneens gemaakt van roestvrijstaal. De gehaktmolen van Combisteel is bijvoorbeeld een zeer professionele gehaktmolen waarmee u grote hoeveelheden van 100 tot wel 200 kilo per uur vlees kunt malen. Een ander model gehaktmolen is de Buffalo, welke is voorzien van een zeer precieze tandwielaandrijving en een motor met ventilator die zorgt voor energiezuinige werking. Het snijgedeelte is gemaakt van roestvrijstaal en met deze professionele gehaktmolen verwerkt u tot 250 kilo per uur.

Gehaktmolens en andere producten voedselbewerking

Om te braden, grillen en te koken is er nog tal van ander keukenapparatuur en kleinmateriaal nodig. Speciaal voor vlees hebben we ook vleesvormen en vleeshaken maar ook een vleesmachine en ander kleinmateriaal zoals een vleeshamer of beenderzaag. Kijk voor de aanschaf van een gehaktmolen en andere benodigdheden voor uw horecaonderneming naar het ruime aanbod van HorecaRama.

Lees meer