Gehaktmolen

Voor het bereiden van diverse vleesgerechten, is een vleesmolen een veel gebruikt apparaat. Voor slagerijen is een vleesmolen een onmisbaar product, omdat er dagelijks veel vlees wordt verwerkt. Voor de horecaprofessional is een vleesmolen ook uitermate geschikt en dan in het bijzonder de gehaktmolen. Zo kunt u bijvoorbeeld tartaar en hamburgers maken of kroketten en bitterballen bereiden met een hoogwaardige vleesvulling en speciale kruiden toevoegen naar eigen smaak. Gebruik de gehaktmolen voor het vermalen van de door u gekozen ingrediënten om vervolgens verse producten te creëren. Vleesmolens van lichtere modellen tot aan zware professionele modellen, HorecaRama biedt u een ruim assortiment.

Gehaktmolen

Een ruim aanbod vleesmolens bij HorecaRama

HorecaRama heeft veel verschillende merken en modellen gehaktmolens in het assortiment. Een gehaktmolen voor de kleine tot middelgrote keuken of een zeer professionele gehaktmolen met grote capaciteit voor de grootverbruikers. De gehaktmolens kunnen worden ingesteld op grove of fijne maling, afhankelijk van uw wens. Daarnaast zijn deze vleesmolens ook gemakkelijk te demonteren voor schoonmaak en vervolgens weer eenvoudig in elkaar te zetten. Bijpassende accessoires voor uw vleesmolen in de keuken, zoals GN bakken of vleesbakken, vindt u ook in ons assortiment.

Enkele populaire gehaktmolens in de schijnwerpers

Een populair model voor een gehaktmolen is de Hendi gehaktmolen. Dit model wordt geleverd inclusief twee platen: met 4mm en 7mm perforatie. Daarnaast krijgt u standaard drie vultrechters meegeleverd voor worsten met een diameter van 12, 15 en 20mm. Oftewel, een zeer complete gehaktmolen van Hendi! Een ander model gehaktmolen is de Buffalo. Dit model is groter, voorzien van een zeer precieze tandwielaandrijving en beschikt over een motor met ventilator die ervoor zorgt dat u met een energiezuinige werking in de keuken aan de slag bent. Het snijgedeelte is gemaakt van roestvrijstaal en daarmee verwerkt u met deze professionele gehaktmolen snel en gemakkelijk uw vleesgerechten.

Voedsel bewerken? Met deze producten kan dat ook!

Naast de gehaktmolens bieden wij bij HorecaRama een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur en horeca materialen. Zo geven wij u ook de mogelijkheid om op andere manieren voedsel te bewerken. Hierbij kunt u denken aan een kantelbare braadslede, lavasteen grill of een vleessnijmachine. Aanvullend op het gebruik van een vleesmolen kunt u bij ons ook vleesvorken, vleeshaken, vleeshamers en beenderzagen aanschaffen. Kijk voor de aanschaf van een vleesmolen en andere benodigdheden voor uw horecaonderneming naar het ruime aanbod van HorecaRama. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de chat op de website, bel 010-7852046 of stuur een mailtje naar [email protected].

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur

 

Vraag en antwoord over de gehaktmolen

Wat kunt u doen met een gehaktmolen?

Met een gehaktmolen kunt u op een gemakkelijke en snelle manier gehakt bereiden. U kunt de gehaktmolen gebruiken voor het maken van heerlijke hamburgers, worsten of patés. De gehaktmolens kunt u handig instellen op een grove of een fijne maling. Ook zijn ze snel en eenvoudig schoongemaakt en weer in elkaar gezet. Een waardevolle toevoeging in uw professionele keuken.

Hoeveel kilogram gehakt kunt u per uur verwerken met een gehaktmolen?

Er zijn verschillende uitvoeringen van de gehaktmolen beschikbaar met ieder een eigen vermogen. Zo is er een gehaktmolen die 160kg gehakt per uur kan verwerken. Daarnaast zijn er ook modellen met een vermogen van maar liefst 400kg per uur. Wij hebben een ruim aanbod beschikbaar aan gehaktmolens zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw zaak aansluit.

Wat zijn de voordelen van een gehaktmolen?

Met een gehaktmolen kunt u een perfecte kwaliteit van het vlees garanderen dat u gaat verkopen. Ook is het handig dat u zelf de dikte van het gehakt kunt kiezen, want er zijn verschillende schijven met diverse afmetingen beschikbaar. Met een gehaktmolen bespaart u kostbare tijd en heeft u binnen no time het gehakt klaargemaakt.