Gehaktmolen

Voor het bereiden van allerlei vleesgerechten, is de gehaktmolen een veel gebruikt apparaat. Voor slagerijen is dit een onmisbaar product omdat er dagelijks veel vlees wordt verwerkt. Maar ook voor de horeca professional is de gehaktmolen horeca uitermate geschikt. Bijvoorbeeld zelf tartaar maken, hamburgers of kroketten en bitterballen bereiden is eenvoudig met een gehaktmolen. Gebruik de gehakmtolen voor het vermalen van de door u gekozen ingrediënten om vervolgens verse producten te creëren. U kunt met een gehaktmolen bijvoorbeeld garnalenkroketten maken, bitterballen met een hoogwaardige vleesvulling en speciale kruiden toevoegen naar smaak. Van lichtere modellen tot aan zware professionele modellen gehaktmolens, HorecaRama biedt u ruim keus.

Gehaktmolen

Koop uw gehaktmolen bij HorecaRama

HorecaRama heeft veel verschillende merken en modellen gehaktmolens in het assortiment. Een gehaktmolen voor de kleine tot middelgrote keuken of zeer professionele gehaktmolen met grote capaciteit voor de grootverbruikers. De gehaktmolens kunnen worden ingesteld op grove of fijne maling, afhankelijk van uw wens en zijn daarnaast ook gemakkelijk te demonteren voor schoonmaak en vervolgens weer eenvoudig in elkaar te monteren. Bijpassende accessoires voor uw zaak zoals GN bakken of vleesbakken vindt u ook bij ons.

Enkele populaire gehaktmolens in de schijnwerpers

Een populair model is de Hendi gehaktmolen. Dit model wordt geleverd inclusief 2 platen: met 4mm en 7mm perforatie. Daarnaast krijgt u standaard 3 vultrechters meegeleverd voor worsten met een diameter van 12, 15 en 20mm. Een zeer compleet model gehaktmolen van Hendi dus! Een ander model gehaktmolen is de Buffalo. Deze is een stukje groter en is voorzien van een zeer precieze tandwielaandrijving en een motor met ventilator die zorgt voor energiezuinige werking. Het snijgedeelte is gemaakt van roestvrijstaal en met deze professionele gehaktmolen verwerkt u snel en makkelijk vlees.

Gehaktmolens en andere producten voedselbewerking

Naast gehaktmolens bieden wij bij HorecaRama een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur en horeca materialen. Speciaal voor vlees hebben we ook vleesvormen, vleeshaken, vleeshamers en beenderzagen. Kijk voor de aanschaf van een gehaktmolen en andere benodigdheden voor uw horecaonderneming naar het ruime aanbod van HorecaRama. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 010-7852046 of [email protected]

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur