Vleesvork

Het bereiden van vlees vraagt om aandacht en de juiste werktuigen. Een grillplaat, een bakplaat of de juiste bakpan zijn belangrijk onderdelen bij de bereiding van vlees. Het gebruik van een vleesvork is eveneens belangrijk omdat u met een vleesvork het vlees niet beschadigt waardoor kostbare sappen verloren kunnen gaan. Door het behouden van de vleessappen zal het vlees mals blijven. HorecaRama biedt een lijn een professionele vleesvorken die geschikt zijn voor het perfect bereiden van vlees.

Vleesvork

Merken vleesvorken bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende vleesvorken van het bekende merk Wüsthof, hét merk uit Solingen dat bekend staat om degelijkheid en kwaliteit.

U vindt verschillende vleesvorken in de collectie: met recht of met gebogen lemmet waarbij het lemmet verschilt in afmeting. Een gebogen lemmet heeft als voordeel dat het gebraad in de pan eenvoudig in positie kan worden gehouden. De vleesvorken van Wüsthof zijn gemaakt van roestvrijstaal.

Een vleesvork om gerechten te serveren

Niet alleen bij het bereiden van vlees maar ook bij het serveren van vlees, bijvoorbeeld tijdens een barbecue of tijdens een buffet, is het gebruik van een vleesvork aan te bevelen. De vleesvorken van HorecaRama lenen zich hiervoor uitstekend maar u kunt ook overwegen een aparte serveer vleesvork aan te schaffen. Ook voor een serveer vleesvork gaat u naar HorecaRama, uw horeca specialist.

Vleesvorken en andere accessoires voor de keuken

Niet alleen het gebruik van een vleesvork maar ook het gebruik van de juiste pan, bijvoorbeeld een grillpan, zijn belangrijk bij het bereiden van vlees. Bij HorecaRama vindt u bovendien allerlei extra gereedschappen voor een optimale bedrijfsvoering: een vlees thermometer, lekbakken voor onder uw grill of voor in de oven voor het opvangen van overtollig vet of een keukenrolhouder om vetspatten te verwijderen. Ga naar HorecaRama voor een uitgebreide keus uit vleesvorken en andere accessoires.