Panini grill horeca

Panini’s zijn van oorsprong Italiaanse broodjes, Panino genaamd. Een panini broodje kan op allerlei verschillende manieren worden belegd en daarna verwarmd in een speciale horeca panini grill. De grill geeft een bijzondere smaak aan het broodje en de aanschaf van een deze grill verdient zich prima terug gezien de populariteit van de panini. Bij HorecaRama vindt u verschillende horeca panini grill modellen, geschikt voor de professionele keuken en de grill kan ook voor de bereiding van andere gerechten worden gebruikt.

Panini grill horeca

Horeca panini grill van HorecaRama

Een van de modellen horeca panini grill van HorecaRama heeft een gladde grillplaat. Dit heeft als voordeel dat de panini grill een zeer korte opwarmtijd heeft. Met behulp van de hoofdschakelaar stelt u de panini grill in op temperaturen tussen de 50 en 300 graden. De horeca panini grill is voorzien van een controlelampjes en een vetopvangbak en is ook geschikt voor het grillen van ander voedsel. Andere modellen horeca panini grill hebben gietijzeren gegroefde grillplaten.

Horeca panini grill double of Majestic

U vindt bij HorecaRama ook verschillende uitvoeringen horeca panini grill met twee afzonderlijke grillplaten. De grillplaten zijn afzonderlijk in te stellen en te bedienen waardoor u tegelijkertijd meerdere en verschillende panini’s kunt bereiden. Een panini met tomaat en mozzarella, met pesto, zalm of met tonijn. Kinderen zijn ook dol op panini’s, bijvoorbeeld met knakworst en gesmolten kaas. De doublle grill is dan ook een prima investering voor uw hotel, restaurant of voor andere horeca bedrijven.

Horeca panini grill en andere apparatuur voor uw restaurant

HorecaRama is dé horecaspecialist en levert alles voor elke horeca onderneming: voor restaurants, hotels en frietzaken maar ook voor thuis vindt u in het assortiment van HorecaRama geschikte apparatuur voor in de keuken. Naast een horeca panini grill, die ook voor vele andere doeleinden geschikt is, vindt u bijvoorbeeld ook een poffertjesplaat of een staafmixer. Een ruime keus uit kooktoestellen op gas en elektra en ook veel accessoires voor uw professionele keuken. Met de horeca panini grill maakt u een heerlijke panini met zalm en pesto of met knakworst speciaal voor de kinderen.