Horeca schalen en kommen

Het assortiment aan horeca schalen en komen mag bij HorecaRama met recht zeer uitgebreid worden genoemd. Een enorme keus aan horeca schalen en komen in alle soorten en maten, in diverse kleuren, aantrekkelijke modellen en van verschillende materialen. Voor elke horecagelegenheid zijn er horeca schalen en kommen te vinden naar smaak en keuze. Kijk eens op uw gemak rond en doe inspiratie op.

Horeca schalen en kommen

Horeca schalen en kommen van verschillend materiaal

U vindt bij HorecaRama horeca schalen en kommen van onder meer melamine, roestvrijstaal en porselein. Melamine is een kunststof met veel voordelen: breukbestendig, licht van gewicht en vaatwasmachine bestendig. Roestvrijstaal is slijtvast en porselein heeft een mooie uitstraling. U kiest uw horeca schalen en kommen passend bij uw stijl en de gewenste uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de kom balance wit, gemaakt van melamine. Deze kom heeft een aparte vormgeving en is heel geschikt voor een dessert.

Een greep uit het aanbod aan horeca schalen en kommen

U kunt bij HorecaRama terecht voor ronde, vierkante en ovale horeca schalen en kommen en zelfs voor een schaal in de vorm van een schelp. Compoteschaaltjes, en er is een hele lijn aan zwarte horeca schalen en kommen. Deze zwarte horeca schalen en kommen zijn gemaakt van hoogwaardige melamine en beschikbaar in tal van afmetingen en vormen. U vindt bij HorecaRama horeca schalen en kommen speciaal voor fruit, in verschillende kleuren. Daarnaast worden verchroomde fruithouders ook veel gebruikt. Wat u ook zoekt op het gebied van horeca schalen en komen, HorecaRama heeft het. Tevens vindt u naast presentatie middels schalen en kommen ook een mooie serie aan leisteen servies, soepkommen, ramekins en nog meer!

Horeca schalen en kommen passend bij uw servies

Om de door u gewenste uitstraling in uw hotel of restaurant te bereiken dienen serviesgoed, bestek en horeca schalen en kommen zorgvuldig te worden uitgezocht en op elkaar te worden afgestemd. Of u nu kiest voor een eenvoudige inrichting of een meer luxueuzere inrichting. Door de producten van HorecaRama te bekijken kunt u geheel naar smaak en wens uw horeca schalen en kommen uitzoeken, passend bij uw inrichting.