Pannendeksel

Hoewel veel pannen met deksel worden geleverd, zult u toch ook losse deksels willen bestellen voor pannen zonder deksel of als de deksel stuk is of kwijtgeraakt. Bij HorecaRama vindt u allerlei pannendeksels, verschillend in grootte en van verschillende materialen zoals van roestvrijstaal en van glas. HorecaRama staat garant voor professionele horeca artikelen van hoge kwaliteit. Kijk voor een pannendeksel naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama.

Pannendeksel

Het assortiment pannendeksels

In het assortiment pannendeksel van HorecaRama vindt u onder meer een pannendeksel van glas met roestvrijstalen rand. De horeca pannendeksel beschikt over ontluchtinsgaatje en heeft een handgreep in de vorm van een knop, gemaakt van kunststof. Beschikbaar in verschillende grootte, variërend van 24cm tot 32 cm. Of kies voor een pannendeksel geheel gemaakt van roestvrijstaal, met handgreep, beschikbaar een heel veel verschillende maten variërend in diameter van 16cm tot 60cm. Kijk voor deze pannendeksel en andere modellen eens in de webshop van HorecaRama.

Pannendeksel en horeca keukenpannen

U kunt bij HorecaRama terecht voor de volledige inrichting van uw keuken. U vindt tal van professionele horeca keukenpannen in het assortiment en daarnaast allerlei accessoires zoals de pannendeksel. Stel uw eigen pannenset en pannendeksels samen uit het grote assortiment horeca keukenpannen waaronder grillpannen, crêpespannen, wokpannen en bijpassende pannenlikkers. U kunt direct uw extra losse horeca pannendeksels mee bestellen.

Pannendeksels en andere accessoires

Naast het grote aanbod horeca pannen en deksels vindt u tal van handige of mooie accessoires voor uw keuken en andere vertrekken van een restaurant of hotel. Voor professioneel koken zijn allerlei accessoires nodig zoals een vergiet of zeef, pannendeksel en horeca gastronormbakken, ophangrekken en andere horeca benodigdheden. Ga voor uw pannendeksel en alle andere horeca benodigdheden naar HorecaRama.