Schenkkan

Bij HorecaRama heeft u een ruime keus uit schenkkannen voor uw cateringbedrijf en buffet. Indien uw gasten zelf dranken uitschenken dan dient dit te gebeuren uit een goed te hanteren kan die niet morst en ook het uiterlijk van de kan is belangrijk. U wilt uw producten en gerechten een juiste uitstraling geven, het voedsel maar ook de dranken moeten er aantrekkelijk uitzien voor uw gasten. Met een schenkkan van HorecaRama kiest u eenvoudig de schenkkan die past bij uw smaak en bij uw horecaonderneming.

Schenkkan

Diverse soorten schenkkannen

De schenkkannen van HorecaRama variëren in grootte en in materiaalkeuze. Het assortiment omvat onder meer de keuze uit een schenkkan gemaakt van polycarbonaat, met wijde hals, smalle hals, en met of zonder afsluiting. De inhoud van de schenkkan varieert eveneens, van 1 liter tot 3 liter. Deze schenkkannen zijn transparant zodat uw gasten de kleur van de drank zien en u aantrekkelijke composities kunt maken van verschillende kleuren drank. Drapeer bijvoorbeeld het gebruikte fruit bij de schenkkan. U vindt in het assortiment ook een schenkkan van roestvrijstaal en verschillende kannen met een bijzondere toepassing of vormgeving.

Bijzondere schenkkannen

Uw gasten hebben niet allemaal dezelfde smaak: de ene persoon vindt een ijsblokje of stukje fruit in de drank prettig, de andere gast juist niet. Juist voor deze smaakverschillen is de triple schenkkan ontworpen. Met drie schenkmondjes uitgerust kan deze schenkkan uw gasten vrijlaten in hun keuze: drankje met ijsklontje of stukje fruit, of juist zonder. Een schenkkan met een automatische tuit voorkomt morsen en is hygiënisch: de tuit opent zich vanzelf op het moment dat de drank wordt uitgeschonken.

Bij HorecaRama vindt u verschillende bijzondere schenkkannen en ook deksels voor uw kan.

HorecaRama voor uw schenkkan

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor uw horecagelegenheid, zoals een restaurant of hotel maar ook voor uw cateringbedrijf. Niet alleen een schenkkan, maar ook buffetschalen, cateringboxen, een broodmand of fruithouder om uw gerechten en dranken aantrekkelijk te presenteren. Kijk eens naar het uitgebreide assortiment schenkkannen en andere cateringbenodigdheden van HorecaRama.