Pizzawerkbank

Een pizza werkbank stelt u in staat op professionele wijze de heerlijkste pizza’s te maken. De gekoelde werkbanken hebben veel extra ruimte voor het opbergen van de ingrediënten en met een opbouw kunt u de benodigde ingrediënten, gekoeld, binnen handbereik zetten. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen van de pizza werkbank: grotere en kleinere, met twee deuren of met drie deuren, met lades en/of met een opzet. Ook voor alle andere benodigdheden op het gebied van pizza en pasta vindt u bij HorecaRama een uitgebreid en gevarieerd assortiment.

Pizzawerkbank

Pizza werkbanken bij HorecaRama

Alle pizza werkbanken bij HorecaRama zijn geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken. Pizza en pasta wordt op deze werkbanken in een handomdraai en zeer professioneel gemaakt. Pizza en pasta wordt voornamelijk in Italiaanse restaurants gegeten maar ook in internationale keukens is een pizza werkbank een grote aanwinst. U vindt bij HorecaRama pizza werkbanken van gerenommeerde merken zoals Polar en Saro. Accessoires voor de pizza werkbank zoals GN bakken en messen en snijders vindt u eveneens bij HorecaRama.

Grote en kleine pizza werkbanken

In ons assortiment horeca apparatuur hebben we de wat kleinere pizza werkbank van het merk Saro is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een granieten werkblad. Deze pizza werkbank is uitgevoerd met een deur en 6 lades. De lades zijn niet gekoeld en geschikt voor het opbergen van pizzamessen en andere benodigdheden. Grotere uitvoeringen van de pizza werkbank zijn voorzien van twee of drie deuren en garanderen een grote opbergruimte voor al uw benodigdheden. De grotere modellen zijn soms uitgevoerd met een opzetkoelvitrine geschikt voor 5 tot 8 GN bakken. Ook de benodigde GN bakken kunt u bij HorecaRama aanschaffen.

Pizza werkbank en andere benodigdheden

De heerlijkste pizza’s maakt u zelf, zo van de pizza werkbank de pizza oven in. Kies uit een gevarieerd assortiment pizza ovens bij HorecaRama. Verder vindt u bij HorecaRama pizza messen en alle andere messen voor het snijden van vlees en groente. Pizzaborden, bakjes voor geraspte kaas, pastamachines, deegrollers voor gebruik op de pizza werkbank, wat u ook zoekt op het gebied van pasta en pizza, u vindt het bij HorecaRama.

Bekijk ook onze koelwerkbanken en horeca koelkasten.